Som optakt til VM i Qatar 2022 vil vi komme med vores bud på, hvem der går videre fra de respektive VM-grupper. Vi er nu nået til gruppe D, hvor vi vil komme med et  bud på, hvem der trækker nitten og meget mere. Gruppe D til VM 2022 ser således ud:

  • Frankrig
  • Danmark
  • Australien
  • Tunesien

Spil tips til gruppe D - VM 2022

Hvem vinder gruppe D ved VM 2022?

Hvem går videre fra gruppe D?

Hvem bliver topscorer i gruppe D?

Hvilken gruppe bliver gruppe D parret med?

 

Hvem vinder gruppe D ved VM 2022?

Danmark er på forunderlig vis havnet i en gruppe, som næsten er identisk med gruppen til VM i 2018. Dengang var Tunesien skiftet ud med Peru. I 2018 vandt Frankrig, og det kommer de sikkert også til at gøre ved VM i 2022. Ikke nok med at Frankrig er favoritter til at vinde gruppen, så er de også med i top tre over de største favoritter til at vinde VM 2022.

Alle tilgængelig fodbold odds under VM 2022

Selvom vi selvfølgelig håber, Danmark bliver nr. et, så må vi også være realistiske, da det ikke er ofte, Danmark slår Frankrig, når det for alvor gælder. Det er sket i ny og næ, men så har Danmark ramt en god dag, og Frankrig en dårlig.

frankrig

 

Hvem går videre fra gruppe D?

Danmarks største udfordrer til andenpladsen i gruppe D er umiddelbart Tunesien - både fordi de har et bedre hold, men også fordi FIFA’s verdensrangliste har placeret Tunesien på en 30. plads, mens Australien indtager en plads som nr. 39.

Alle bookmakere er dog enige i, at Danmark ligger godt i svinget til at snuppe andenpladsen i gruppe D. Frankrig skal nok gå videre på den ene eller anden måde.

danmark

 

Hvem bliver topscorer i gruppe D?

Topscorer-betting er altid populært under slutunder. I den forbindelse er det ofte logisk at vælge en spiller fra den nation, som vi også tror, bliver gruppens nr. 1, nemlig Frankrig. Netop Frankrig råder over flere potentielle topscorere. De to største er Mbappé og Benzema. Begge er også inkluderet i top tre over mulige vindere af topscorerprisen ved VM 2022. 

Skulle vi lege med tanken om en dansk topscorer i gruppe D, vil det umiddelbart nok blive Dolberg eller Christian Eriksen. Hvis Andreas Cornelius fortsætter den gode målform frem til VM 2022, er han også et godt bud.

benzema

 

Hvilken gruppe bliver gruppe D parret med?

Danmark skal for alt i verden forsøge at gå efter at blive nr. 1 i gruppen, selvom det bliver en svær mission. Skulle Danmark blive nr. 2, og alt går som forventet i gruppe C, som er den gruppe, Danmark blive parret med, vil Danmark komme til at møde Messi og Argentina. En opgave, som Danmark umiddelbart får svært ved at håndtere.

Skulle Danmark blive nr. 1, ville det være overkommeligt at møde Mexico, Polen eller Saudi Arabien.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press

Først publiceret: d. 21. august 2022

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder