Som optakt til VM i Qatar 2022 vil vi komme med vores bud på, hvem der går videre fra de respektive VM-grupper. Vi er nu nået til gruppe C, hvor vi vil komme med et bud på, hvem der trækker nitten og meget mere. Gruppe C til VM 2022 ser således ud:

  • Argentina
  • Mexico
  • Polen
  • Saudi Arabien

 

Odds tips til gruppe C

Hvem vinder gruppe C?

Hvem går videre fra gruppe C?

Hvem bliver topscorer i gruppe C?

Hvilken gruppe bliver gruppe C parret med?

 

Hvem vinder gruppe C?

De fleste har allerede købt sig ind på, at Messi og Argentina vinder gruppe C uden det store besvær. Vi hopper på samme vogn, også selvom vi kunne begynde at finde alverdens teorier for det modsatte. Vi vil dog vove at påstå, at det er spildt arbejde.

Blot for at udtrykke Argentinas dominans, så har de ikke tabt en fodboldkamp siden juli 2019. I skrivende stund har de ikke tabt i 31 landskampe. Derudover vandt de både Copa America og Finalissima i henholdsvis 2021 og 2022.

Derudover er Argentina rangeret som den tredje bedste fodboldnation i 2022 ifølge Fifa’s verdensrangliste, hvilket ikke er helt uden betydning.

argentina

 

Hvem går videre fra gruppe C?

Kigger man på det aktuelle bettingmarked, så er alle bookmakere enige om, at det bliver en duel mellem Polen og Mexico i forhold til at blive nr. to i gruppe C. Dog er bookmakerne i skrivende stund, få måneder før VM 2022 begynder, uenige om, hvem der er favorit til at snuppe andenpladsen blandt de to nationer. To ud af fire bookmakere mener, Mexico har en lille favoritrolle, mens den tredje bookmaker giver favoritrollen til Polen. Den fjerde bookmaker mener, det er en 50/50-situation, i hvert fald ind til videre.

Odds fodbold dagen lang, når VM 2022 begynder

Mexico og Polen har gang i et generationsskifte, men fordi Polen råder over Lewandowski og selvfølgelig generelt har nogle spillere, der spiller i en bedre liga end de mexicanske, tror vi på, at Polen går videre med Argentina.

polen

 

Hvem bliver topscorer i gruppe C?

Topscoreren i gruppe C skal enten findes hos Argentina eller Polen, også selvom Mexico råder over én målfarlig herre, nemlig Raul Jimenez, der til daglig spiller i Wolves. Indtil videre har han scoret 28 basser for Mexico.

Den mest oplagte at nævne er selvfølgelig Argentinas anfører, Lionel Messi. Selvom Lewandowski er mere målfarlig på klubplan, så er han overladt til sig selv i højere grad end Messi, da Messi har flere holdkammerater med højere kvalitet.

Messi er på nuværende tidspunkt også med fremme i feltet, når en potentielt topscorer ved VM 2022 skal findes - oddset lyder aktuelt på 15.00. Messi ligger i øjeblikket på en delt femteplads, mens Lewandowski ligger nr. 21.

messi

 

Hvilken gruppe bliver gruppe C parret med?

Gruppe C bliver parret med Danmarks gruppe, som er gruppe D. Argentina kan potentielt møde Danmark, da Danmark med al sandsynlighed nok bliver nr. to i gruppe D. Polen eller Mexico kommer nok til at møde Frankrig, som er favorit til at vinde gruppe D. 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press

Først publiceret: d.21. august 2022

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder