Som optakt til VM i Qatar 2022 vil vi komme med vores bud på, hvem der går videre fra gruppe B, og hvem der trækker nitten og meget mere. Gruppe B til VM 2022 ser således ud:

  • England
  • Iran
  • USA
  • Wales

 

Hvem vinder gruppe B?

Hvem går videre fra gruppe B?

Hvem bliver topscorer i gruppe B?

Hvilken gruppe bliver gruppe B parret med?

 

Hvem vinder gruppe B?

Argumenterne er uendelige, men når man råder over et landshold, der er det mest værdifulde i verden i 2022 og EM-finalist fra 2021, så er forventningerne om og sandsynligheden for at blive nr. 1 i gruppe B tårnhøje.

Vi snakker selvfølgelig om England, der har en trup, som er 9,6 mia. værd i 2022. Derudover er England også i skrivende stund den anden eller tredje største favorit til at vinde VM 2022 - det varierer lidt fra bookmaker til bookmaker.

England har i de seneste slutrunder bevist, at de godt kan præstere under slutrunder. De kommer til at levere under VM 2022, men spørgsmålet er, om det er nok til at vinde VM 2022?

england

 

Hvem går videre fra gruppe B?

Vi vil vove at påstå, at vi ikke behøver at diskutere, at England nok skal gå videre, men hvem går videre sammen med England?

Tjek alle aktuelle fodbold odds på VM 2022

Dette bliver en af de sværere forudsigelser at ramme rigtigt på, da Wales, USA og Iran er relativt jævnbyrdige, med en lille fordel til Wales og USA. USA og Wales har spillere i bedre ligaer rundt omkring i verden. Wales’ største stjerne er Garteth Bale, som nok også står overfor sit sidste VM. USA’s største stjerne er Chelseas kantspiller Christian Pulisic. De to herrer fra deres respektive nationer kommer til at spille en afgørende faktor, men vi tror, at målscoreren kommer til at afgøre, hvem der går videre mellem Wales og USA.

bale wales

 

Hvem bliver topscorer i gruppe B?

Den første spiller, vi kommer i tanke om, er selvfølgelig Tottenhams og Englands skarpretter, Harry Kane. Harry Kane blev topscorer under VM 2018 med seks mål, og senest i 2021 scorede han fire mål og var delvis den tredje mest scorende spiller med disse fire mål.

odds live hver dag, når VM 2022 går i gang

Bale er heller ikke noget dumt bud, men Bale mangler holdkammerater af samme niveau, som Harry Kane har. Harry Kane kan altså potentielt både blive gruppe B’s topscorer samt VM-topscorer.

harry kane

 

Hvilken gruppe bliver gruppe B parret med?

Hvis vi tager udgangspunkt i, at England vinder gruppe B, skal de møde nummer to fra gruppe A, hvor Holland og Senegal nok kommer til at slås om første- og andenpladsen. Hvis vi var England, ville vi umiddelbart helst møde Senegal, af de to hold. 

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press

Først publiceret: d.14. august 2022

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder