Man behøver ikke altid at spille den bedste form for fodbold for at vinde. Det har Portugal praktiseret gennem en længere periode, og det gjorde de også mod Schweiz i semifinalen.

Schweiz var velspillende i store dele af kampen, men lige meget nyttede det, eftersom den portugisiske talisman, Cristiano Ronaldo endnu engang viste sin klasse foran mål med endnu et hattrick til samlingen. På lige godt to minutter scorede Ronaldo to kasser og kunne dermed sende Portugal i finalen.

Det blev en underholdende fejl-festival i den anden semifinale mellem Holland og England. Begge hold havde problemer med at få ilt til hjernen i små perioder af kampen, hvilket førte til vitale fejltagelser i starten og derefter senere til fire scoringer tilsammen.

England sluttede fejl-festivalen af med to brag af nogle fejltagelser, og dermed kunne Holland uden det store besvær sikre sig en plads i finalen mod Portugal.

Vi tager et kig på de mest interessante online betting-muligheder til søndagens brag.

 

Finaletid

Holland er et af de landshold, som er begyndt at få udbytte af deres generationsskifte, efter det ikke lykkedes dem at kvalificeres sig til VM i 2018. De vil tilbage til deres glorværdige dage, hvor de ofte endte blandt de fire bedste hold i slutrunderne.

I modsætning til Portugal er det dog lang tid siden, at Holland har vundet noget som helst. Portugal blev Europamestre i 2016. Sidst, Holland vandt en slutrunde, var til EM i 1988. Omvendt har Holland tre gange stået i en semifinale, hvilket dog aldrig har udmøntet sig i guld.

Holland vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at sikre sig en lille triumf ovenpå mange års guldtørke. De er efterhånden ved at få opbygget et solidt mandskab, hvor anfører van Dijk fører an i stor stil.

888sport banner

Holland skal allerede forberede sig på at få en masse tid med bolden. Portugal har efterhånden gennem længere tid praktiseret et lavt udgangspunkt og lever derfor af deres kontrachancer, dødbolde og Cristiano Ronaldo.

Det vil derfor ikke være nogen dum idé at have Ronaldo som potentiel målscorer i finalen. En scoring fra hans fødder giver odds 2.20.

Det vil ødelægge kampens underholdningsværdi, hvis Portugal kom foran, da den velkendte bus vil blive parkeret. Hvis det sker, så bliver der scoret under 2.5 mål til odds 1.72.

Kamptidspunkt: søndag kl. 21:00

 

Bronzekampen

Vi får en lille forsmag på, hvad der venter i finalen, når bronzekampen mellem England og Schweiz skal afvikles inden finalen. Til den kamp kan du også finde et hav af spændende fodboldodds og liveodds.

Kamptidspunkt: søndag kl. 15:00

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Rekordholdere i Champions League

Rekordholdere i Champions League

Champions League 19/20: tips til 1. runde

Champions League 19/20: tips til 1. runde

Superliga: 4 gode tips til 9. runde

Superliga: 4 gode tips til 9. runde

De kommende stjerner i Superligaen

De kommende stjerner i Superligaen

Champions League 19/20: Hvem kommer vi til at savne?

Champions League 19/20: Hvem kommer vi til at savne?