Semifinalerne bliver desværre uden dansk deltagelse. Selvom danskerne havde scoret til 3-0, havde det ikke betydet alverden, fordi Frankrig og Rumænien spillede uafgjort. Frankrig gik derfor videre som bedste to’er med 7 point foran DK’s 6 point.

Tyskland gik ubesejret videre fra deres pulje, og Spanien kunne glæde sig over, at Italien snublede mod Belgien i den sidste pulje kamp og kunne med en bedre målscorer gå videre fra puljen.

Nu venter semifinalerne rundt om hjørnet – fodboldoddsene taler deres tydelig sprog.

 

Tyskland U21 vs. Rumænien U21

Det kræver vist ingen udtømmende lektion, hvorfor tyskerne er favorit i semifinalen. På papiret har de eminente spillere på alle positioner.

Selv de tyske spillere, som sidder på bænken, kunne sagtens gå ind og vippe mange af rumænerne af pinden, hvis de altså bare spillede på samme hold.

Tyskerne nyder også godt af turneringens gyldne målnæse og nuværende topscorer Luca Waldschmidt (5 mål). Angrebskollega Marco Richter har også bidraget til tyskernes målfest – 3 mål har han plaffet ind.

Bookmakerne tror nærmest ikke på Rumænien, idet en tysk sejr giver odds 1.53 og en rumænsk odds 5.40.

banner

Rumænien er efterhånden vant til det, da har været underdogs et par gange tidligere i turneringen, men de har taget fusen på alt og alle. Rumænien har i den grad tur i den, og det momentum vil de forsøge at udnytte mod tyskerne.

Det er for oplagt at satse på en tysk sejr – Rumænien kan sagtens gå hen og blive en stor pestilens. Hold eventuelt øje med livoddsene undervejs i kampen. Du kunne også overveje en uafgjort til odds 2.43.

Ellers er det oplagt at satse på, at enten Waldschmidt eller Richter laver en basse til odds 2.18.

Kamptidspunkt: torsdag kl. 18:30.

 

Spanien U21 vs. Frankrig U21

Denne semifinale er en finale værdig. To af de stærkeste U21-mandskaber skal i ilden og slås om en plads i den eftertragtede finale.

Vi bliver forkælet med to stjernespækkede mandskaber, som vil gøre alt for at opnå deres første store succes i deres relativt unge karriere.

Vi tør nærmest ikke lægge et lod i nogen af holdenes vægtskål; det bliver en utrolig lige kamp – mere lige end Jürgen Klopps flotte tandsæt.

Bookmakerne har dog ikke noget imod at brænde nallerne, og derfor har de Spanien, som små favoritter til opgøret. Spansk sejr giver odds 2.35, og fransk sejr giver odds 2.90.

Vi håber på, at vi bliver forkælet med en masse mål, men når man tager et kig på Frankrigs målscorer, som hedder 3-1, kan vi godt frygte, at Frankrig vil stå lavt og forsvare sig – ligesom A-landsholdet gjorde, da de vandt VM.

Men hey – A-landsholdet vandt jo VM, så U21 er nok ligeglad med, om tilskuerne får en underholdende kamp.

Hvis der ikke bliver scoret et mål inden for 20 minutter, bliver der scoret under 2.5 mål til odds 2.07. Det er meget sandsynligt.

Kamptidspunkt: torsdag kl. 21:00.

 

God fornøjelse!

Om forfatteren
Af
Lasse Søgaard

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Nicklas Bendtner løn og karriere

Nicklas Bendtner løn og karriere

Martin Braithwaites løn og karriere

Martin Braithwaites løn og karriere

Kasper Schmeichel løn og formue

Kasper Schmeichel – løn og formue

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?