Spanien vs. Belgien

Begge hold er tvunget til at vinde, ellers er det arrivederci til slutrunden. I de kampe, hvor der er noget ekstra på spil, får underholdningen altid et nyk op.

Derfor bliver det med sikkerhed en målrig kamp, hvor begge hold vil gribe til våben for at vinde. Målsnittet i slutrunden har indtil videre været højt – 3.75 mål i gennemsnittet.

Derfor falder der over 3.5 mål i kampen til odds 2.33.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 18:30

 

Italien vs. Polen

Vinderen af denne kamp har så godt som sikret sig en plads i semifinalen. Italiens fremtidige A-landsholdspillere vil gøre det, som det nuværende A-landshold ikke har formået i et stykke tid – nemlig at gøre Italien et stolt fodboldland igen.

Det tegner godt for U21, og de er også klare favoritter mod Polen. Den vil vi gerne købe, selvom de giver et beskedent odds på 1.36, hvilket du eventuelt kunne overveje at kombinere med andre odds.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 21:00

 

Danmark vs. Østrig

Østrig har sat sig selv i god position ved at levere en lille overraskelse i 2-0-sejren over Serbien.

For Danmarks vedkommende er det en helt anden historie – de skal blæse til angreb og levere en bedre holdpræstation samt skrue ned for de personlige fejl, hvis en sejr skal hives hjem.

Danmark er meget små favoritter til odds 2.43 mod Østrigs 2.75. En sejr er svær at spå, men det er sandsynligt, at første halvleg ender uafgjort til odds 2.10.

 Kamptidspunkt: torsdag kl. 18:30

 

Tyskland vs. Serbien

Dette bliver rundens sikreste væddemål – Tyskland vinder kampen til odds 1.52, hvilket er et relativt højt odds. 

Tyskland kommer til at buldre videre i semifinalen og ligeledes sende Serbien ud af turneringen. Den eneste faktor, som kan være bekymrende er, at den nye Real Madrid-spiller Jovic måske rammer en af hans gode dage.

 Kamptidspunkt: torsdag kl. 21:00

 

England vs. Rumænien

England tabte i de minutter mod Frankrig, selvom de var foran til 89 minut.

England skal altså tvinge sig selv til sejr oven på det skuffende nederlag mod Frankrig. Nemt bliver det ikke - Rumænien udklasket kroaterne med 4-1 og skal derfor ikke undervurderes.

Alligevel burde ikke være et problem for England at rejse sig igen – dog kan det være at nederlaget til Frankrig fører nogle frustrationer med sig.

En engelsk sejr giver odds 1.50

Kamptidspunkt: fredag kl. 18:30

 

Frankrig vs. Kroatien

Sikke et comeback Frankrig leverede på 8 minutter til slut i kampen mod England. De bliver svære at få ned fra himlen, når de skal forsøge at sikre sig en semifinale plads ved at slå Kroatien.

888sport banner

Der bliver ingen slinger i valsen fra franskmændenes side, som ridder på det boost de fik fra sejren over England.

Frankring vinder til odds 1.38 og scorer over 2.5 mål til odds 2.60 - selv tak!

Kamptidspunkt: fredag kl. 21:00

 

Hvis det frister, så kan du finde et hav af andre fodboldodds på slutrunden og en masse liveodds, når kampene er skudt i gang – god fornøjelse.

Om forfatteren
Af
Lasse Søgaard

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Martin Braithwaites løn og karriere

Martin Braithwaites løn og karriere

Kasper Schmeichel løn og formue

Kasper Schmeichel – løn og formue

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?

Zlatans utrolige rekorder - 2021

Zlatans utrolige rekorder - 2021