Alt hvad du bør vide om U21-EM

Dette års U21-EM finder sted i støvlelandet Italien og en del af støvlelandet San Marino.

12 af de stærkeste U21-landshold skal bevise, at de er kommet for at blive på den store scene. Slutrunden bliver pakket af stjernespillere, som er i gang med deres store gennembrud.

Dette U21-EM er et kæmpe udstillingsvindue for spillernes fremtidige karrieremuligheder – stadionerne vil være pakket af agenter og scouts fra de største klubber – spillerne ved, hvad der er på spil.

Dannebrog er repræsenteret, og det bliver spændende at se, hvad Danmarks kommende stjerner kan udrette.

Slutrunden er delt op i følgende tre grupper:

Gruppe A: Italien, Spanien, Polen og Belgien.

Gruppe B: Tyskland, Danmark, Serbien og Østrig.

Gruppe C: England, Frankrig, Rumænien og Kroatien.

Gruppe A er uden tvivl dødens pulje i denne slutrunde. Det bliver umiddelbart en kamp mellem Italien og Spanien om de to øverste pladser i puljen, men de to favoritter skal spille op til deres bedste, hvis ikke Polen og Belgien skal overraske.

I Gruppe B er de forsvarende U21-europamestre fra Tyskland klare favoritter. Danmark, Serbien og Østrig kommer til at slås om andenpladsen

Gruppe C kommer til at blive domineret af England og Frankrig. Kroatien kan dog komme til at spænde ben for en af favoritterne. Rumænien får det svært.  

888sport banner

 

 Første runde og prognoser

Polen U21 vs. Belgien U21

Polen har et spændende hold, men grundet Bundesligaspiller Bartosz Kapustkas skade bliver meget af ansvaret lagt over på anfører Dawid Kownackis skuldre.

Uheldet er dog haglet ned over Belgien, hvor flere af deres store profiler ikke er blevet klar op til slutrunden – blandt andet Zinho Vanheusden og Landry Dimata.

Belgiens stjernefrø bør være bedre end Polens, og derfor vinder de kampen til odds 2.12.

Kamptidspunkt: søndag kl. 18:30

 

Italien U21 vs. Spanien U21

To af turneringens stærkeste mandskaber får allerede lov til at få fyret op under turneringens store forventninger i første runde.

Ingen af holdene vil tabe den første kamp, derfor kommer der til at gå taktik i den, og kampen ender uafgjort til 3.10.

Kamptidspunkt: søndag kl. 21:00.

 

Tyskland U21 vs. Danmark U21

De forsvarende mestre er en af favoritterne til at vinde turneringen – og dette med god grund. Danmark er løbet ind i øretæver begge gange, de senest har mødt tyskerne.

tyskland mod danmark

Et lille dansk mirakel skal finde sted, hvis de mægtige tyskere skal overvindes. En tysk-sejr ligger i kortene til odds 1.58. Bookmakerne tror slet ikke på danskerne – kommer efternavns-brødrene Skov mon til at lave om på det?

Kamptidspunkt: mandag kl. 21:00.

 

England U21 vs. Frankrig U21

Ja tak! Endnu en sand klassekamp.

Gruppe C’s favoritter mødes ansigt til ansigt allerede i den første runde. Vinderen af denne kamp kommer til at blive etter i gruppen. Det kommer liveoddsene på en eventuel gruppevinder også til at indikere, når kampen er slut.

Vurderet ud fra truppen burde England have det stærkeste hold, som bliver ført an af Phil Foden og James Maddison. De vinder kampen til odds 2.45.

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 21:00.

 

Du kan finde en masse favorable fodboldodds undervejs i hele turneringen, og dertil kan du altid følge op på oddsene online – hvor som helst, når som helst.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
EM-fodbold 2020: Betting guide

EM-fodbold 2020: Betting guide

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

De største agenter i fodboldbranchen

De største agenter i fodboldbranchen

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden