transfers storste succes og fiasko

Transfers i fodbold: Succesrige historier

Luis Suarez

Luis Suarez er en usædvanlig spiller på mange måder. Ud over hans tendens til at bide modspillere, så er Suarez en af de største positive transfers, som er sket i januarvinduet.

888sport banner

Suarez blev hentet fra Æresdivisionen, som generelt plejer at sende mange fiaskoer til Premier League. Uruguayaneren var næsten ved at bombe Liverpool til en længeventet Premier League titel, da han vandt den gyldne støvle i 2013/2014, for derefter at skifte til Barcelona.

Nemanja Vidic

Nemanja Vidic ankom som en relativ ukendt spiller fra Spartak Moskva, men forlod Manchester United med fem PL-titler og en Champions League-titel.

Jose Mourinho kunne i den grad bruge en ny Vidic i sin søgen på at løse de defensive problemer i Manchester United, der giver odds 401.00 til at vinde Premier League. Fansene længes efter en skikkelse som Vidic.

Christophe Dugarry

Christophe Dugarry havde måske ikke en lang og funklende karriere hos Birmingham, men han vil for altid være en Blues-legende. Franskmanden havde dog en stor karriere inden, hvor han var en del af VM 98 og EM 2000.

Han havde en stime på 5 mål i fire kampe, og det sendte Birmingham væk fra nedrykningspladserne i 2003, og ikke overraskende valgte man at gøre lejeaftalen permanent.

Transfers i fodbold: Mislykket historier

Andy Carroll

Mens Fernando Torres £50 millioner salg til Chelsea ikke var den store succes, så havde han dog flere nævneværdige øjeblikke i den blå trøje. Torres erstatning i Liverpool var Andy Carroll.

Den stærke centerforward blev nævnt som værende den nye Alan Shearer, men det var ikke en god ide at forlade Newcastle. Carroll havde problemer med presset på Anfield, hvor han blot scorede fire mål i sin første sæson for de røde.

Afonso Alves

Afonso Alves overraskede alle med sine 45 mål i 39 kampe for Heerenveen, og derfor lignede det et kup, da Middlesbrough sikrede hans underskift. Hans hattrick i 8-1 kampen mod Manchester City virkede som en drøm i forhold til de historier, der havde været mellem Alves og City i tidligere år.

Alves falmede dog hurtigt ud i ligaen i Qatar, da han havde forladt Teesside, mens Citys fremtid er blevet langt bedre, hvor de nu giver odds 4.30 til at vinde Champions League.

Savio Nsereko

Angribertransfer i januar er ofte en mixet pose. West Ham betalte £9 millioner for den unge angriber Savio Nsereko, der scorede 3 mål i 22 kampe for Brescia. Salvio fik trøjenummer 10, og det var meget passende, da han spillede 10 kampe uden at score for the Hammers. Hans karriere har sidenhen taget ham til Litauen, Bulgarien og Kazakhstan.

 

Læs også
EM-fodbold 2020: Betting guide

EM-fodbold 2020: Betting guide

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

De største agenter i fodboldbranchen

De største agenter i fodboldbranchen

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden