AaB vs. Sønderjyske

Sønderjyske har stort set allerede gravet deres egen grav i forhold til at nå top seks. AaB kan give Sønderjyske dødsstødet, hvis de formår at slå dem.

888sport banner

Begge hold er i øjeblikket i dårlig forfatning, efter de begge har tabt deres to forrige kampe. AaB får ét til skud i bøssen for at lave lidt om på Superligaens dårligste hjemmebanestatisk.

Det bliver dog ikke i denne omgang, og derfor ender kampen uafgjort, hvilket giver odds 3.45.

Kamptidspunkt: fredag kl. 19:00

AC Horsens vs. OB

Begge hold har alt at spille for. Ingen af holdene kan tåle at tabe, for ellers bliver chancen for at nå top-seks betydeligt mindre.

AC Horsens har en stærk og frygtet hjemmebane, hvor kun få hold vinder, og netop OB har tit haft det svært i det jyske. En snæver sejr til et af holdene er meget sandsynlig, derfor bliver der scoret under 1.5 mål. Det giver odds 3.45.

Kamptidspunkt: søndag kl. 14:00

AGF vs. Midtjylland

Både AGF og Midtjylland er ubesejrede i deres to første kampe. Denne gang må et af holdene dog indse, at en sejr kan blive uaktuel.

AGF eller Midtjylland er pressed til at vinde. Midtjylland skal forsøge at mindske afstanden til FCK, og AGF skal forsøge at komme i top-seks. AGF har kun ét point op til top-seks, og Midtjylland har tre point op til FCK på førstepladsen.

Seneste, de to hold mødtes, blev det til en underholdende affære, dog uden scoringer. Det bliver dog ikke tilfældet i denne omgang, da begge hold besidder stærke offensive kvaliteter. Det giver odds 1.78, hvis der bliver scoret over 2.5 mål i kampen.

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00

Brøndby vs. Randers FC

Brøndby har fyret Zorniger, og derfor bliver det spændende at se, hvilken effekt det har på holdet, at han nu er væk. Bliver det mon samme effekt, som da Solskjær overtog Manchester United?

Randers er usikre på, hvad de kan forvente på søndag i Brøndby. Foretager den vikarierende træner, Martin Retovs, store ændringer?

Wilczek er tilbage fra karantæne, og han kan meget vel gå hen og få en positiv indflydelse på kampen. Det giver odds 2.17, hvis han scorer i kampen.  

Kamptidspunkt: søndag kl. 18:00.

FC København vs. Vendsyssel

Vendsyssel skal på mandag på besøg i løvens hule, og det bliver et par hævntørstige løver, som venter nordjyderne, for i deres sidste indbyrdes kamp, vandt Vendsyssel 2-1.

Ståle Solbakken er derfor klar til at give sine spiller lang snor og lægge tryk på Vendsyssel fra start. Vendsyssel kommer med stor sandsynlig til at gemme sig i eget felt i håbet om at kunne lukke ned for FCK.

Så snart FCK får hul på bylden, falder korthuset for Vendsyssel, og målene begynder at vælte ind. Hvis det sker, og der bliver scoret over 3.5 mål i kampen, giver det odds 2.55.

Kamptidspunkt: mandag kl. 19:00.

 

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder