AaB vs. AGF

AGF har med flere længder været det bedste hold i nedrykningsslutspillet. De er dermed også med god grund favoritter til at snuppe billetten til Europa League i næste sæson.

Først skal AGF dog stryge forbi AaB, som bestemt ikke har haft en godt slutspil – især på hjemmebane har de slet ikke ramt formen.

Derfor kommer AGF til vinde det første opgør i Aalborg til odds 3.05.

Kamptidspunkt: søndag kl. 12:00

 

Sønderjyske vs. Randers FC

Sønderjyske må stadig have armene over hovedet, da de i forrige runde sikrede overlevelsen for næsen af Horsens, som ellers havde de bedste kort på hånden.

Kan det have været vendepunktet for Glen Riddersholm efter en svær start i Sønderjyske? På papiret har Sønderjyske et slagkraftigt hold, men potentialet er ikke blevet udnyttet optimalt endnu.

Randers har spillet stabilt i hele slutspillet, men det kan de ikke bruge til særlig meget, når knald-eller-fald-kampene mod Sønderjyske begynder på søndag.

I deres seneste indbyrdes opgør gav Sønderjyske Randers en snitter på 3-0. Det kommer ikke til at ske igen, da det var et engangstilfælde.

Det bliver atter jævnbyrdigt, og derfor ender kampen uafgjort til odds 3.35.

Kamptidspunkt: søndag kl. 14:00

 

FC København vs. Brøndby IF

New Firm byder altid på højt tempo og knap så poleret fodbold, men underholdende er det hver gang, da ingen af holdene vil tabe disse kampe.

FCK marcherer med stor og sikker stil mod mesterskabet. De udstråler høj selvtillid og spilleglæde, hvilket har kostet flere hold en fodboldlektion.

Brøndbys svingende præstationer bliver umuligt bedre mod et FCK-hold, som kommer til at udsætte Brøndbys hullede forsvar for et sandt bombardement.

fck og brøndby

Spekulationer har floreret om, hvorvidt Dame N’Doye bliver klar til kampen på søndag. Bombardementet bliver højst sandsynligt afblæst, hvis han ikke bliver klar til kampen. Hold øje med liveoddsene, hvis det bliver aktuelt.

Uden N’doye, kommer FCK til at score under 2,5 mål, hvilket i øjeblikket giver odds 1.46. Hvis han er med, scorer FCK dog over 2,5 til odds 2.63.

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00

 

OB vs. FC Midtjylland

Det bliver højst sandsynligt en jævnbyrdig kamp mellem OB og Midtjylland, eftersom Midtjylland i en længere periode ikke har fundet løsningen på deres spillemæssige krise.

FCK kan afgøre mesterskabet mod Brøndby – motivationen bliver derfor svingende undervejs for Midtjylland i kampen mod OB, hvilket den har været i det meste af slutspillet.

OB spiller fornuftig fodbold, men pointene er kommet i for store mellemrum, hvilket kan komme til at koste dem tredjepladsen, hvis ikke de slår Midtjylland.

Der bliver ingen sejrherre i Odense, og derfor ender kampen uafgjort til odds 3.70.

Kamptidspunkt: søndag kl. 18:00

 

Esbjerg fB vs. FC Nordsjælland                

Blue Water Arena i Esbjerg er i sandhed gået hen og blevet et stærkt fort i løbet af sæsonen.

Det skal Nordsjællands stjernefrø forsøge bryde igennem på mandag – i en kamp, hvor Esbjerg kan sætte Nordsjælland af i bronze-duellen og dermed lægge sig tungt på tredjepladsen i puljen.  

888sport banner

Esbjerg kommer til at straffe Nordsjællands manglende konsekventhed i forsvaret, hvilket gør, at kampen tipper over til Esbjerg til odds 2.50.

Kamptidspunkt: mandag kl. 19:00

 

Superligaen byder på en utal af andre Superliga-odds, og hvis det ikke er nok, kan du finde en masse andre interessante fodbold-odds.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Optakt: Liverpool vs. Manchester United

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

De største agenter i fodboldbranchen

De største agenter i fodboldbranchen

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

10 af de bedste danske fodboldspillere i Premier League – del 1

10 af de bedste danske fodboldspillere i Premier League – del 1