Der er så småt ved at ske en større udskillelse mellem top og bund i Superligaen, men det er for tidligt på sæsonen at tro, at den udskillelse holder hele vejen til slutningen af grundspillet.

De tidligere sæsoner har vist, at intet er afgjort inden sidste spillerunde i grundspillet.

Lad os tage et kig på de bedste kampe og odds i den kommende runde.

 

Hobro IK vs. OB

Hobro ligner indtil videre et hold, som har knækket koden til at sikre sig overlevelse i Superligaen. De står i øjeblikket med 7 point og kun ét nederlag i sæsonen. Det er stærkt gået af et Hobro-hold, som de fleste online betting-sider stadig ser som en af de tre nedrykkere i denne sæson.

De er i gang med at modbevise deres kritikere.

Efter deres flotte resultat mod Midtjylland i sidste runde, hvor det egentlig skulle være blevet til en sejr, kan OB godt regne med at skulle spille op til deres bedste, hvis de skal undgå at komme tomhændet hjem til Odense.

Selvom historikken mellem de to hold indikerer, at det godt kunne gå hen og blive målrigt, så har Hobros defensiv udviklet sig til et solidt slagskib, mens OB's offensiv kun har scoret to mål i de seneste tre kampe.

Derfor er det værd at overveje, at der bliver scoret under 2.5 mål til et relativt højt sat odds på 2.07.

Kamptidspunkt: fredag kl. 19:00.

 

Sønderjyske vs. FC Midtjylland

Efter Kenneth Andersens afsked er det nu Brian Priskes ansvar at få Midtjylland tilbage på sporet rent spillemæssigt, hvilket i dén grad har haltet siden første spillerunde.

Pointmæssigt kan man ikke sætte en finger på Midtjyllands præstation. Sejrene er dog ikke kommet kontrolleret i hus, og det skal der laves om på, hvis de skal holde FCK i kort snor.

Det ville være meget naivt at tro, at Midtjylland går fra at have spillemæssige problemer til at spille mesterskabsbold på én runde. Og så især mod Sønderjyske, som har gjort det godt og har gang i noget stort.

En potentiel vinder er svær at forudsige i denne kamp, men over 2.5 mål i kampen er et yderst realistisk til odds 1.75.

Marc Lieder er et godt bud på en målscorer til odds 3.00.

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00.

banner

 

Brøndby IF vs. AGF

Det plejer aldrig at blive kedeligt, når Brøndby og AGF tørner sammen, tværtimod.

Selvom Superligaoddsene indikerer en klar favoritrolle til Brøndby på odds 1.90 mod AGF's odds 3.75, skal AGF bestemt ikke undervurderes – det kan godt være, at pointhøsten har været dårlig i AGF, men præstationerne og spillet har ikke fejlet noget.

AGF fik hældt lidt vand fra noget, der begyndte at ligne en synkende skude, da de fik deres første sejr i sæsonen mod Horsens i sidste runde. Det kan måske være vendepunktet for AGF – det må tiden vise efter søndag.

Brøndby er stærke og især offensivt, som er deres klart farligste våben. Vi tror på et målorgie på over 3.5 mål til odds 2.45.

Bonusinfo: seks ud af Wilczeks syv scoringer er blevet plaffet ind i anden halvleg. Tjek liveoddsene i pausen – måske er oddsene på Wilczek som målscorer slet ikke så dumme.

Kamptidspunkt: søndag kl. 18:00

 

FC København vs. FC Nordsjælland

Denne kamp burde alle tage et ekstra kig på. Med Dame N’Doye og nu Jonas Wind skadet for FCK, virker det surrealistisk, at en FCK-sejr stadig giver et lavt odds på 1.67.

Vi mener, at fraværet af Wind og N’Doye vil komme til at påvirke kampens udfald, derfor burde man overveje at have en lille indsats på en eventuel FCN-sejr til utrolige odds 5.00.

Wind og N’Doye har været de to udslagsgivende faktorer for FCK i starten af sæsonen. Nu mangler de, og derfor får FCK det svært i søndagens kamp mod FC Nordsjælland.   

Kamptidspunkt: søndag kl. 20:00

 

 

*Credits: artiklens billede tilhører Darko Vojinovic/Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Del 2: målløse spillere, som du ikke havde regnet med

Del 2: målløse spillere, som du ikke havde regnet med

Del 1: 10 målløse spillere, som du ikke havde regnet med

Del 1: 10 målløse spillere, som du ikke havde regnet med

Del 2: Dommerne i Superligaen

Del 2: Dommerne i Superligaen

De mest loyale spillere i Premier League 19/20

De mest loyale spillere i Premier League 19/20

Nyttig viden frem mod pokalfinalen 19/20

Nyttig viden frem mod pokalfinalen 19/20