Alle rundens kampe bliver spillet på søndag kl. 17:00 – et godt argument for at have flere skærme kørende.

 

AaB vs. AGF

Både AaB og AGF har stadig en livsline for at nå mesterskabsslutspillet. AaB’s livsline er lidt større, da de har to point mere AGF. AaB er dog afhængige af, at enten Nordsjælland, Randers eller Brøndby ikke vinder. Et af disse hold skal tabe eller spille udgjort, hvis det stadig skal lykkes for AaB.

AGF skal håbe på, at de kan sende AaB ud i mørket med en sejr, og at Nordsjælland eller Randers taber deres kamp. AGF har en bedre målscore end Randers FC og vil derfor snuppe den sidste plads i mesterskabsslutspillet, hvis alt flasker sig for dem.

Det bliver derfor urimeligt tæt – AaB er favorit til odds 1.88, men de seneste tre indbyrdes opgør er endt uafgjort, og sker det igen, giver det odds 4.10. AaB kan bruge en uafgjort, men så skal både Nordsjælland og Randers tabe deres kampe. Grundspillet har i dén grad skabt mere spænding i Superligaen!

 

AC Horsens vs. Brøndby IF

Brøndby skal en tur tilbage til det mareridt-stadion, som højst sandsynligt kostede dem guldet i sidste sæson. Skal Horsens igen i år bestemme Brøndbys skæbne?

Brøndby står med de bedste kort på hånden blandt de fem andre hold, da de enten har flere point eller en bedre målscore.

Horsens kan ikke længere nå top-6, da deres målscore er helt horribel. De kan dog nå syvende- eller ottendepladsen, hvilket giver holdet lov til selv at vælge, hvilken nedrykningspulje de vil ende i. Nordsjælland, AaB og AGF skal helst tabe.

banner

AaB og AGF skal som sagt mødes, hvilket bare gør det endnu mere besværligt for Horsens, da der bliver en taber eller en uafgjort i den kamp.

Hverken Horsens eller Brøndby har haft en særligt imponerende start på foråret – skønt bliver det derfor ikke på søndag. Brøndby er favorit til odds 1.90, men Horsens har stadig et horn i siden på Brøndby, som måske kan have betydning for kampens udfald og Brøndbys muligheder for at komme i slutspillet.

 

Esbjerg fB vs. Vejle

Esbjerg burde ikke forspilde deres chance for at forblive i mesterskabsslutspillet, når kriseramte Vejle kommer på besøg. Meget skal gå galt for Esbjerg, hvis de ender i nedrykningsslutspillet.

Vejle har stadig en masse at spille for, selvom de allerede er i nedrykningsslutspillet. Hvert point tæller for Vejle, hvis de skal overleve.

Esbjerg holder næsen i sporet og vinder kampen, hvilket giver odds. 2.05.

 

FC København vs. Hobro IK

Man behøver ikke meget sund fornuft for at kunne forudsige, at FCK kommer til at vinde over Hobro, selvom hold som Vendsyssel og Vejle tidligere har voldt FCK problemer i Telia Parken.

fck & hobro

FCK kommer buldrende, efter de i de seneste par kampe ikke har fundet deres vanlige rytme. De ønsker ikke at lade Midtjylland få et forspring, inden grundspillet slutter.

FCK vinder, og Robert skov laver et mål, sammenlagt giver det odds 2.24.

 

FC Midtjylland vs. Sønderjyske

I sidste sæson stod FC Midtjylland og Sønderjyske også overfor hinanden i den afsluttende kamp i grundspillet. Det udviklede sig til den famøse skandalekamp, da der var flere spekulationer om Sønderjyske tabte med vilje og dermed endte i den fortrukne pulje.

Dette sker i ikke denne sæson, fordi reglerne er blevet lavet om, og fordi Sønderjyske ikke kan nå de pladser, hvor holdene selv bestemmer, hvilken pulje de vil være i.

Glen Riddersholm vender tilbage til sin gamle hjemmebane, og Sønderjyske spiller for overlevelse. Med en sejr over Midtjylland kan de give sig selv en lille matchbold i forhold til at overleve, inden nedrykningsspillet begynder.

Det lyder sandsynligt, men det er det bare ikke, da Midtjylland er flere klasser over Sønderjyske i øjeblikket. Også selvom Sønderjyske har fået vendt skuden i de seneste par kampe.

Midtjylland vinder uden tvivl – spørgsmålet er bare, hvor meget? En 3-1 til sejr til Midtjylland giver odds 10.00, og scorer Midtjylland over 2.5, giver det odds 2.08.

 

OB vs. Randers FC

OB sikrede sig i sidste runde en plads i mesterskabsslutspillet. Det giver OB muligheden for at kunne spille mere frit og gå efter deres nye mål – nemlig tredjepladsen. OB spiller stadig for noget, hvis nogen skulle være i tvivl.

banner

Presset er større på Randers. De står med en halv fod i mesterskabsslutspillet – de kan selv afgøre deres skæbne ved at slå OB. De kan selvfølgelig også lege med ilden og håbe på, at deres nærmeste forfølgere taber deres kampe. Randers vil helt sikkert vende det døve øre til i forhold til den snak.

Randers’ motivation må være en anelse større end OB’s, derfor tipper kampen over til Randers’ fordel, og de vinder kampen. Hvis dette bliver udfaldet, giver det odds 3.70.

 

Vendsyssel vs. Nordsjælland

Nordsjælland har stadig alle muligheder åbne for at nå mesterskabsslutspillet. De skal dog vinde, mens Brøndby, Esbjerg eller Randers skal sætte point til. Nordsjællands målscore står i deres favør i forhold til Esbjerg, Randers og AaB. Det bliver utroligt tæt og dramatisk, hvis det skal afgøres ud fra bedste målscore.

Nordsjælland kan også glæde sig over at stå med en lille fordel i forhold til modstanderen. Vendsyssel er potentiel nedrykker og ligger i bunden af tabellen. Der burde være forskel mellem disse to hold, men Nordsjælland har tidligere i sæsonen tabt til Vendsyssel. Desuden er Nordsjællands udebanestatistik ikke særlig overbevisende – kun to sejre er det blevet til i alt.

Der er umiddelbart også stor forskel på Nordsjællands spil på kunststof og græs – især når græsbanen måske ikke er super optimal. Det bliver marginaler, som kommer til at afgøre kampen mellem Nordsjælland og Vendsyssel.

Begge kommer højst sandsynligt til at score – det giver odds 1.57, og skulle Andreas Skov Olsen levere et mål, hvilket han højst sandsynligt gør, giver det odds 1.68.

 

Find en masse andre odds på nettet hos 888sport

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Superliga: Sidste runde og EL

Superliga: Sidste runde og EL

Copa del Rey og DFB-Pokal

Copa del Rey og DFB-Pokal

Superliga: Nedrykning og Europa League del 2

Superliga: Nedrykning og Europa League del 2

FA Cup-finalen

FA Cup-finalen

Landspokalfinalen

Landspokalfinalen