Lad os tage et kig på nogle af de mest sandsynlige Superliga odds i denne runde.

 

AC Horsens vs. AGF

I nedrykningsslutspillets gruppe 1, ligger tre hold og kæmpe om de to pladser som sikre overlevelse. Netop AGF og Horsens er á point, hvor Sønderjyske er tre point bagefter.

888sport banner

Det bliver derfor en utrolig afgørende og tæt kamp, da vinderen kan trække fra sin nærmeste konkurrent. Hverken AGF eller Horsens ønsker at lide et nederlag i denne kamp.

Der bliver smæk for skillingen, derfor kommer der med sikkerhed også til at falde en masse mål, derfor scorer begge hold i hver halvleg, hvilket giver odds 17.00.

Kamptidspunkt: fredag kl. 19:00

 

Vejle vs. Sønderjyske

Sønderjyske kan indhente nogle livsvigtige point, hvis de formår at slå Vejle, fordi uanset hvad, kommer Sønderjyske til at indhente pointen på enten Horsens eller AGF.

Vejle har dog i sinde om stadig at gribe den mulighed, som eksisterer for at overleve i Superliga. Let bliver det ikke, da de nærmest skal vinde alle deres resterende kampe, da de 11 point fra overlevelse.

Det bliver ubehageligt tæt, derfor virker en uafgjort aktuel til odds 3.35

Kamptidspunkt: søndag kl. 14:00

 

Esbjerg vs. Midtjylland

Esbjerg gjorde en god figur mod FCK, da de tabte 1-0. Nu har de deres lejesvend og stjernespiller, Carlo Holse tilbage i kamp-truppen mod Midtjylland, hvilket kun kan blive en gevinst for Esbjerg.

Midtjylland præsterede mindre godt mod Nordsjælland, hvor de måtte nøjes med uafgjort.

Esbjerg kan højst sandsynligt vanskeliggør Midtjyllands jagt på FCK. Det bliver en uafgjort til odds 4.40 og Carlo Holse laver en pind til odds 5.40.

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00

 

OB vs. FC København

OB skal forsøge at komme ovenpå igen, efter den 4-0 snitter de fik mod Midtjylland i Landspokalturneringen i onsdags. De glippede derfor pokalfinalen.

OB kan håbe på, at FCK stadig er svækket i forhold til at stjerne-duoen, Fischer og Robert Skov døjer med småskader.

De fleste vil nok ikke sår tvivl om kampens udfald, hvis to af Superligaens bedste spillere var klar til kampen.

FCK skal nok klare ærterne og måske øge afstand til Midtjylland. FCK vinder til odds 2.20 og N’Doye scorer en kasse til odds 2.65.

Kamptidspunkt: søndag kl. 18:00

 

FC Nordsjælland vs. Brøndby

De indbyrdes kampe mellem Nordsjælland og Brøndby har længe været noget af det mest underholdende bold i Superligaen.

Det gentager sig højst sandsynligt igen på mandag. Nordsjælland vil så vel som Brøndby og OB også gerne have metal om halsen, når sæsonen slutter.

Der er masser af vinder og intet at tabe, derfor kommer begge hold til at spille med stor risiko, hvilket kun kommer til at kaste en masse mål af sig. Der giver således odds 2.23, hvis der bliver scoret over 3.5 mål.

Kamptidspunkt: mandag kl. 19:00

 

Du kan under alle Superliga-kampe finde en masse live betting og en masse andre odds online. God fornøjelse

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder