Vi serverer en masse fodbold odds hele weekenden – Her er nogle Superliga odds, som du burde overveje.

Sønderjyske vs. Randers

Sønderjyske og Randers har mange ligheder. Begge hold lever på hårdt arbejde og holdånd, samt hurtige omstillinger. Ni ud af 10 af deres indbyrdes opgør har været utrolige tæt med meget få mål. Dette kommer også til at gentage sig på søndag.  

888sport banner

Banen i Sønderjyske svarer til en bane i Serie 1 - kønt bliver derfor ikke. En uafgjort ligger i kortene i dette opgør. Det giver odds 3.25.

Kamptidspunkt: søndag kl. 12:00

 

Vendsyssel vs. AGF

Vendsyssel forsvarede sig på flotteste, men også på heldigste vis, da de fik en uafgjort i Telia Parken i mandags.

Vendsyssel kan se frem til at få lidt mere plads mod AGF på søndag. Vi kommer nok også derfor til at se et lidt mere frit spillende Vendsyssel mandskab. Dette kommer dog til at give bagslag, hvilket det har gjort tidligere i nogle kampe.

AGF er på papiret et bedre mandskab – og de spiller stadig deres chance for at komme i top seks - motivationen burde lyse ud af AGF-spillerne. En AGF-sejr giver odds 2.10

Kamptidspunkt: søndag kl. 14:00

 

FC København vs. Vejle

Vi kommer til at se et FCK-mandskab for fulde gardiner på søndag. De vil have vasket den jammerlige præstation mod Vendsyssel af sig, og det kommer desværre til at gå ud over Vejle.

Det er top mod bund, og der burde være klasseforskel. Det var der ikke sidst, men det får FCK med garanti modbevist på søndag. FCK vinder, selvom de i handicap-format starter med at være bagud med 0-2, det giver odds 2.55

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00

 

OB vs. Brøndby

Sejrherren i dette opgør kan med stor sandsynlighed sikre sig en plads i top seks.

I denne omgang bliver dog ingen sejrherre fundet. Efter alt at dømme er det to jævnbyrdige mandskaber, som skal på grønsværen og slås. 

Begge hold praktiserer at spille fodbold nede ved jorden. Taktikken kommer dog til at fylde mest i kampen, da der står ufatteligt meget på spil for begge hold. Uafgjort er derfor ikke et dårligt udgangspunkt for nogle af holdene.

Det bliver også resultatet på søndag. En uafgjort giver odds 3.55

Kamptidspunkt: søndag kl. 18:00

 

FC Midtjylland vs. FC Nordsjælland

FC Midtjylland har indtil videre i de tre første forårskampe haft marginalerne på deres side, som et rigtig mesterhold nu engang har, nu når spillet ikke fungerer optimalt til tider.

På søndag bliver heller ingen undtagelse. Selvom Nordsjælland godt kan bide fra sig, bliver det alligevel Midtjylland, som løber af med sejren.

Ingen tvivl om at Midtjylland er bedre på papiret, men spillet på banen er ikke blevet forløst. En Midtjylland-sejr giver heller ikke meget igen forståeligt nok – odds 1.60

Kamptidspunkt: mandag kl. 19:00

 

Du har mulighed for at finde et utal af andre interessante Superliga odds her. God vind!

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder