Sønderjyske vs. AGF

Det plejer oftest at blive en uskøn og meget fysisk præget kamp, når Sønderjyske og AGF tørner sammen. Med det ujævne og glatte underlag taget i betragtning gør det kun sandsynligheden endnu større.

Begge hold har stadig chancen for at nå top 6. I øjeblikket er AGFs chancer betydeligt større end Sønderjyskes grundet deres sejr i forårspræmieren. Derfor kommer vi til at se to hold, som vil dø med støvler på, hvilket kommer til at præge kampen.

888sport banner

Det kommer derfor ikke bag på nogen, at der højst sandsynligt bliver slynget flere ostemadder over disken. Over 5.5 kort i løbet af kampen giver odds 3.55. I de to sidste indbyrdes opgør blev der givet henholdsvis seks og otte kort.

Kampen begynder på fredag kl. 19:00.

 

Randers FC vs. FC København

Randers var nødsaget til at give den hele armen mod AaB i sæsonåbningen, da netop FCK venter i den efterfølgende kamp, og det lykkedes dem i stor stil.

Randers ved nemlig, at der ligger en lussing og ulmer i overfladen, når FCK kommer på besøg. Efter de seneste tre indbyrdes opgør mod FCK hedder målscoreren 12-1 til FCK.

Spørgsmålet er, om Randers’ seneste niveau mod AaB er nok til slå FCK, som viste med 6-1-sejren over OB, at FCK er i en klasse for sig sammenlignet med resten af Superliga-holdene.

FCK vinder med præcis tre mål, det giver odds 9.50.

Opgøret bliver skudt i gang på søndag kl. 16:00.

 

Esbjerg vs. Brøndby

Vi kan se frem til endnu en top 6-duel, når Brøndby gæster Esbjerg. Ingen af holdene kan tåle at tabe terræn, for så mindskes deres mulighed for at blive i top 6.

Hverken Esbjerg eller Brøndby fik den ønskede start på forårssæsonen, og derfor er begge hold opsatte på at få rettet op de mangler, som førte til, at en sejr ikke blev hentet hjem.

Esbjerg vandt det seneste indbyrdes opgør med 0-1, selvom Brøndby styrede begivenhederne fra start til slut. Fodboldkampe bliver vundet med mål, og det skal Brøndby praktisere, hvis de skal vinde.

Den nytilkomne Brøndbyspiller, Simon Hedlund, fik en flot Superligadebut mod Nordsjælland med tre assists, hvilket bestemt fortsætter – Brøndby kan ikke undgå at lukke mål ind. Derfor kunne det være interessant at oddse på, at Brøndby vinder, og at begge hold scorer, hvilket giver odds 3.45.

Kampen starter på søndag kl. 18:00.

 

FC Midtjylland vs. AaB

På en kold og grå mandag venter hadets opgør. De to jyske klubber har et fjendsk forhold til hinanden, og hvis man spørger klubberne, hvilken kamp der betyder mest, så er det netop dette opgør.

Derfor kommer vi med sikkerhed til at se en kamp, hvor der både bliver tryk på, ikke bare på banen, men også på lægterne.

AaB skal på en eller anden måde forsøge at få fortrængt den seneste forfærdelige præstation mod Randers, og det kan de meget vel forsøge at gøre mod Midtjylland.

Det bliver dog lettere sagt end gjort. AaB har ikke vundet på Heden siden 2014. Denne gang bliver heller ingen undtagelse – Midtjylland vinder med to mål, og det giver odds 4.70.

Opgøret begynder på mandag kl. 19:00.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder