Hvad fik vi svar på i den første runde af den nye sæson?

FC København lignede en folk tæmmede og mætte løver, da OB kørte dem over ende i de første 30 minutter og var foran 2-0. 

Dette viste sig dog at være et wakeupcall for de slumrende løver. OB røg i løvens gab og tabte 3-2 til sidst. Superliga-oddsene hælder igen i år til FCK som mestre til odds 1.45.

Online betting-markederne kunne nærmest ikke stå for Midtjylland og havde holdet som klare favoritter. Vi blev vidne til en kamp, hvor Midtjylland ganske vist dominerede, men i anden halvleg sad de i suppedasen, hvor intet fungerede.

Esbjerg fik overtaget, men som mange gange før hev Midtjylland en typisk Midtjylland-sejr hjem i det 90. minut. I de sidste par sæsoner har Midtjylland scoret mellem det 76.-90. minut henholdsvis 17 (18/19) og 19 (17/18) gange.

Brøndby skulle have en pligtsejr mod Silkeborg, og de gav oprykkerne fra Silkeborg en hård Superliga-velkomst, hvor Brøndby vandt 3-0.

Sønderjyske viste fornemme takter mod Randers. Det bliver interessant at følge Glen Ridderholms projekt de næste par runder.

AaB ligner stadige en skygge af sig selv efter 2-0-nederlaget til oprykkerne fra Lyngby. Det samme gælder Horsens, som blev pulveriseret af et nyt kuld af unge spillere fra Nordsjælland.

Superligaen er tilbage, og det bliver kun bedre!

 

Hvilke SL-kampe bliver interessante?

FC København vs. AGF

Efter FCK’s comeback mod OB og AGF’s sølle præstation mod Hobro hersker der ikke den store tvivl om, hvem som ender sejrsrigt ud af dette opgør – FCK burde snuppe den til odds 1.45.

FCK’s forsvarskæde mangler dog noget kamptræning med hinanden, hvilket stod klart mod OB. Derfor er det oplagt at overveje, om  AGF også scorer til odds 1.79.

Kamptidspunkt: fredag kl. 19:00

banner

 

AaB vs. Sønderjyske

AaB har ufattelig meget uforløst potentiale individuelt, men også som hold. Er det mon et spørgsmål om tid? Eller er det en kliché, som er blevet brugt lidt for ofte?

Nye vindstrøg blæser over Sønderjyske, og det har givet spillerne et gevaldigt rygstød. Og derfor kan Sønderjyske meget vel gå hen og overraske i Aalborg, eftersom AaB er et såret bytte.

Flere favoriserer stadig AaB – også selvom de har en forfærdigelig hjemmebanestatisk, som meget vel stadig kan påvirke deres vindermentalitet. En AaB-sejr giver odds 2.45, og en Sønderjyske-sejr giver odds 3.00.

Kamptidspunkt: søndag kl. 14:00

 

Randers FC vs. Brøndby IF

Randers’ 2-1-nederlag til Sønderjyske var overordnet fortjent. De mangler slagkraft efter Nicolai Poulsens skift til AGF, Jonas Bagers skift til Royale Union Saint-Gilloise og Kasper Enghardts skift til Lyngby.

Desuden er både Thomsen og Rømer skadet, og derfor skal nye spillere køres ind på rekordfart. Det gør Randers utrolig sårbar, og det kommer til at koste mod Brøndby, som vinder til odds 2.08.

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00.

 

FC Midtjylland vs. FC Nordsjælland

Rundens Superliga-kamp bliver mellem ulvene fra Heden og de unge tigre fra Nordsjælland.

Begge hold fik en sejr i den første runde. Nordsjælland vandt i modbevisende stil modsat Midtjylland.

Den helt store manddomsprøve for Flemming Pedersens unge kuld venter på søndag mod Midtjylland. Hvor meget kan de mon bide fra sig mod sølvvinderne fra sidste år?

Hvis Midtjylland ikke strammer ballerne, kan Nordsjælland godt overraske, men meget tyder på, at Nordsjælland får munden for fuld – Midtjylland vinder til odds 1.52.

Kamptidspunkt: søndag kl. 18:00.

 

Hvis du overvejer flere udfald i de kommende Superliga-kampe, er liveoddsene noget for dig. De kan give dig live-indikationer om kampenes udfald. God fornøjelse! 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Bedste mål i de seneste VM-slutrunder

Sidste chance for at vinde VM

Danmarks tidligere VM-kampe

 

Vindere af den Gyldne VM-Bold

Skadet spillere - VM 2022