Randers FC vs. AGF

Der bliver tryk på kedlerne, når det østjyske opgør skal danne ramme for de afgørende kampe om Europa League.  

Ikke nok med at disse to klubber har et fjendsk forhold, så bliver der smidt ekstra brænde på bålet, når der for alvor er noget på spil.

AGFs nuværende form taler for sig selv, men Randers vil ikke tabe til naboklubben. De vil slås for hver eneste centimeter på grønsværen. Derfor ender kampen uden en vinder i det første opgør til odds 3.25.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 16:00

 

FC Nordsjælland vs. OB

OB kan for alvor sætte sig tungt på tredjepladsen, hvis de slår de unge tigre fra Nordsjælland, som i øjeblikket er nede i kulkælderen grundet et mildest talt forfærdeligt slutspil.

OB og mange andre hold døjer dog altid med at vænne sig til underlaget i Nordsjælland, hvilket kan komme til at spille en rolle.

888sport banner

OB fortsætter dog sejrsstimen og kører hen over Nordsjælland til odds 2.10.

Kamptidspunkt: søndag kl. 12:00

 

AC Horsens vs. Vendsyssel FF

Horsens fik en livsvigtig sejr på udebane i det første opgør mod Vendsyssel. Horsens er dermed godt stillet inden returopgøret, hvor Vendsyssel skal frem i banen, hvis de skal sikre sig endnu sæson i Superligaen.

Bo Henriksen er født til det pres, som venter hans spillere. Han ved lige præcis, hvilke knapper han skal trykke på for at få sine spillere til at præstere. Derfor vil det lykkes Horsens at sikre sig overlevelse – de vinder således til odds 2.30.

Kamptidspunkt: søndag kl. 14:00

 

Vejle vs. Hobro IK

En sand gyser venter i Vejle, hvor det er vind eller forsvind for de to nedrykningstruede kandidater.

Disse opgør har deres helt eget liv og er derfor rigtig svære at forudsige, men nogle udfald kan betyde, at andre væddemål bliver aktuelle. Hvis et mål falder inden for de første 20 minutter, så falder der over 2.5 mål i kampen, eftersom ingen af holdene kan tåle at tabe, hvilket kommer til at skabe en åben kamp.

Over 2.5 mål giver således odds 1.86.

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00

 

Esbjerg fB vs. FC København

FCK kommer til at ryste posen i forhold til startopstillingen, ligesom de gjorde i kampen mod Midtjylland. Det kan være til Esbjergs fordel.

Ståle Solbakken og FCK-spillerne vil dog gøre alt for, at 4-0 nederlaget til Midtjylland i sidste runde ikke kommer til at gentage sig.

Afhængig af, hvor meget FCK ryster posen, desto mere opmærksom skal du være på kampens udfald. Det er derfor oplagt at holde sig til antal mål i kampen – det bliver til over 2.5 mål til odds 1.76, ellers har du rig mulighed for at finde andre fodbold-odds på kampen.

Kamptidspunkt: søndag kl. 18:00

 

Brøndby IF vs. FC Midtjylland

Brøndby skal forsøge at tage revanche efter finalenederlaget i landspokalturneringen i fredags. Det kommer Brøndby til, da Midtjylland intet har at tabe, efter pokalen og sølvmedaljerne er sikret.

Midtjylland kommer derfor til at stille med flere uprøvede spillere, som ikke har fået meget spilletid på det seneste.

Brøndby vil gøre alt for at snuppe fjerde- eller tredjepladsen, da den giver adgang til Europa League.  Brøndby vinder til odds 2.20.

Kamptidspunkt: mandag kl. 19:00

 

Find et hav af masse andre Superliga-odds og eventuelle live-odds i løbet af Superliga-runden. God fornøjelse.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder