Vendsyssel FF vs. AC Horsens

Vendsyssel og Horsens skal ud i to hæsblæsende nedrykningsopgør, hvor taberen skal møde tredjepladsen i 1. Division, og vinderen kan se frem til endnu i sæson i det fineste selskab.

Det bliver aldrig kønt i disse kampe, når overlevelse står på spil. Holdenes nuværende form kommer ikke til at spille en særlig stor rolle, da nervøsiteten og adrenalinen tager over i disse kampe. 

Den første kamp bliver præget af to meget taktisk indstillede mandskaber, hvilket kommer til at sænke tempoet og antallet af chancer i kampen.

Det er derfor oplagt at oddse på en uafgjort til odds 3.20.

Kamptidspunkt: søndag kl. 12:00

 

Hobro IK vs. Vejle

Taberen af denne kamp rykker direkte ud af Superliga, og vinderen skal overbevise på ny mod andenpladsen fra 1. Division, at de hører til i Superligaen.

Denne kamp bliver anderledes end den anden nedrykningskamp, da Vejle hverken praktiserer eller har holdet til at stå defensivt i samtlige 90 minutter – de har deres kvaliteter i det offensive og det spillemæssige. 

888sport banner

Derfor vil Hobro også få en del omstillinger. Netmaskerne kommer derfor til at blafre over 2.5 gange til odds 2.25.

Kamptidspunkt: søndag kl. 14:00

 

Randers FC vs. SønderjyskE

Randers var så godt som død og begravet i den første kamp, men de fik på mærkværdigvis alligevel udlignet og fik en uafgjort med fra Sydbank Park.

Randers havde det svært i Sønderjyske, og meget anderledes bliver det ikke på søndag på hjemmebane, da Randers må undvære både Nicolai Poulsen og Andre Rømer.  

Det kommer til at koste Randers’ videre avancement i kampen om Europa League-pladsen. Derfor vinder Sønderjyske til odds 2.80.

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00

 

AGF vs. AaB

AaB virker allerede mentalt indstillet på at gå tidligt på sommerferie. Det er i hvert fald det udtryk, de har efterladt i de seneste par kampe. 

agf og aab

AGF er på et helt andet stadie og vandt også fortjent den første kamp i Aalborg 0-1. AGF går uden problemer videre til næste runde med en sejr over AaB til odds 2.25.

Kamptidspunkt: søndag kl. 18:00

 

FC Midtjylland vs. FC København

De danske mestre kommer til at sprudle af selvtillid mod FC Midtjylland, også selvom Ståle Solbakken skulle give nogle andre chancen fra start.

banner

Midtjylland er stadig ude af rytme og vil i løbet af kampen komme ud af takt i forhold til FCK. Medmindre FCK ikke sparer for mange spillere,  vinder de til odds 2.70.

Kamptidspunkt: søndag kl. 20:00

 

Brøndby IF vs. FC Nordsjælland

Brøndby skal forsøge at gentage den fortrinlige indsats som de havde i den forhenværende runde mod FCK, også selvom det blev til et nederlag. 

Brøndby skal dog skrue ned for de defensive brølere, hvis ikke Nordsjælland skal tage fra Brøndby med tre point i bagagen. Kampens forløb kommer til at kaste en masse liveodds af sig, som bliver værd at tage et kig et på.

brøndby og fc nordsjælland

Kampen kommer til at vælte sig i chancer, derfor bliver det højst sandsynligt en målrig kamp, som giver odds 1.95, hvis der bliver scoret over 3.5 mål.  

Kamptidspunkt: mandag kl. 19:00

 

Inden kampene begynder, kan du finde et utal af andre Superliga-odds og ikke mindst fodbold-odds, hvis du skulle være interesseret i andre fodboldvæddemål.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
De mest loyale spillere i Premier League 19/20

De mest loyale spillere i Premier League 19/20

Nyttig viden frem mod pokalfinalen 19/20

Nyttig viden frem mod pokalfinalen 19/20

Sidste Bundesliga-runde for 19/20

Sidste Bundesliga-runde for 19/20

All-time stilling i de respektive fodboldligaer

All-time stilling i de respektive fodboldligaer

Del 3: statistikker - Premier League vs. Superligaen

Del 3: Statistikker - Premier League vs. Superligaen