Intet er afgjort i nedrykningsduellerne

Lyngby tog det første spadestik i kampen om overlevelse, hvor en 2-1 blev hevet hjem.

Lyngby havde alle muligheder for at sikre sig et bedre udgangspunkt, men desværre svigtede blandt andet Gytkjær fra ellevemeterpletten.

Det brændte antal chancer og straffesparket kan meget vel komme til at koste Lyngby deres mulighed for oprykning. Skarpheden skal i hvert fald justeres, hvis de skal tage hævn over Vendsyssel fra sidste sæson.

Vendsyssel skal generelt oppe sig på alle parametre, hvis de ikke skal ned og vende en tur i 1. division. Udebanemålet kan meget vel vise sig at blive udslagsgivende for nordjyderne.

888sport banner

Hobro udførte stort set den samme gameplan mod Viborg som mod Vejle, og det gav igen pote for Hobro, som vandt det første opgør 1-0 mod Viborg.

Jesper Rask var på ny redningsmand for Hobro – han var flyvende. Han pillede pynten af alle Viborgs chancer.

Viborg gik uforstående fra banen uden mål – de vadede ellers i chancer, men koldblodigheden blev erstattet af angst for Jesper Rask.

Hvis Viborg dog fortsætter det samme gode spil på søndag med lige så mange chancer, ville vi mene, at de sagtens kan være fortrøstningsfulde. Omvendt kan Hobro umuligt være naive nok til at tro, at det er nok bare at forsvare en 1-0-sejr hjem.

 

Hvilke to hold trækker det længste strå?

Vendsyssel vs. Lyngby

Vendsyssel viste svaghedstegn i det første opgør og skal sætte alt ind for at redde den synkende skude.

Vendsyssel burde være bedre end Lyngby efter et år i Superligaen, men Lyngbys gåpåmod er klart større end Vendsyssels.

vendsyssel_lyngby

Vi og spillerne kommer til at gå hele følelsesregistret igennem i løbet af kampen. Kønt bliver det ikke, men underholdning i topklasse er altid en garanti i disse altafgørende nedrykningskampe.

Lige meget hvad bliver Vendsyssel nødt til at angribe, og omvendt ligger det ikke til Lyngbys spillestil at stå kompakt og afvente. Derfor bliver der scoret over 2.5 mål til odds 1.76, og begge hold scorer til odds 1.58.

Lyngby rykker op!

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00.

 

Viborg vs. Hobro

Viborg skal bare klø på ligesom i det første opgør, så skal målene nok komme. Desværre fik Viborg ikke scoret på udebane, hvilket kunne have gjort det en verden til forskel. De skal altså mindst op og score to gange.

Peter Sørensen har grund til bekymring, hvis flere af Hobro-spillerne ikke hæver deres niveau til på søndag. Jesper Rask kan umuligt fortsætte med at redde Hobros bagparti.

viborg_hobro

Returopgøret kommer til at koste blod, sved og tårer. Det hold, som udviser størst offervillighed, opnår succes og en tur i Superligaen i næste sæson.

Hobro har erfaringen på deres side, men spillemæssigt har det ikke fungeret for dem. De skal igen håbe på stor effektivitet og det modsatte hos Viborg.

Hobro kommer ikke til at ændre på deres defensive udgangspunkt, og derfor bliver der scoret under 2.5 mål til odds 2.00, og Hobro trækker det længste strå.

Kamptidspunkt: søndag kl. 18:00.

 

Hvis det frister, er der et hav af andre fodboldodds og ikke mindst liveodds, når kampene er i fuld sving! God fornøjelse.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Rekordholdere i Champions League

Rekordholdere i Champions League

Champions League 19/20: tips til 1. runde

Champions League 19/20: tips til 1. runde

Superliga: 4 gode tips til 9. runde

Superliga: 4 gode tips til 9. runde

De kommende stjerner i Superligaen

De kommende stjerner i Superligaen

Champions League 19/20: Hvem kommer vi til at savne?

Champions League 19/20: Hvem kommer vi til at savne?