Vi er så småt ved at nærmere efteråret, hvor vejret skifter karakter, som går ud over banernes tilstand. For nogle hold, får det en kæmpe betydning, mens andre hold foretrække slagsmål i mudder.

Superliga-oddsene kan se frem til flere utilregnelige udfald, når efterårskampene for alvor ruller over skærmene. Banens beskaffenhed betyder alt i fodbold – det ville svare til at spille minigolf på en pløjet mark – alt kan ske.

Lad os få åbnet op for godteposen forud for Superliga-runde nr. 11

 

FC København vs. Silkeborg IF

Apropos at spille minigolf på en pløjet mark, så burde alt kunne ske, men ikke i forhold til kampen, som venter os mellem FCK og Silkeborg.

Man kan ikke undgå at have medlidenhed med Silkeborg, som for tiden er en dødende patient. Selvom oddsene vil være betydeligt bedre mod FCK på en pløjet mark, ville de stadig tabe kampen.

Deres eneste håb i Telia Parken er, hvis FCK undervurderer dem helt ude af proportioner. Det sker dog kun umiddelbart en til to gange i sæsonen under Ståle Solbakkens vagt – og den første gang var mod Hobro.

Silkeborg får ørene i maskinen af en flok vilde løver, og derfor vinder de med over  3.5 mål til odds 2.70. Det bliver ikke for børn.

Følg eventuelt liveodds, hvis målene bare vælter ind.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 17:00

 

AGF vs. Nordsjælland

Det må være stimulerende for alle i og omkring AGF, at se på tabellen i øjeblikket – Smilets by har noget ekstra at smile over i disse dage. AGF er ubesejret i de seneste fem kampe og rider på en velformet bølge.

Selvtillid betyder alt i fodbold og det er AGF et godt tegn på, men det må ikke stige dem til hovedet, for taget deres historik betragtning, så har AGF gennemtiden haft nogle alt for store udsving AGF. Tiden er inde til en kontinuerlig sæson i AGF.

Men først skal Nordsjælland nedlægges i egen hule og de unge kometer fra Nordens Sjælland bliver ikke en nem opgave. De befinder sig også i en god stime og derfor bliver det en utrolig lige kamp, men også en utrolig medrivende kamp med et tocifret antal målchancer.

Med bare lidt skarphed, får vi med lethed over 2.5 mål i kampen til odds 1.50.

Kamptidspunkt: søndag kl. 12:00

banner

 

FC Midtjylland vs. OB

OB’s bøddel i nyere tid har været FC Midtjylland – OB har stort ser aldrig fået foden inden for de tre point mod FC Midtjylland. Det vendte dog i det seneste opgør tilbage i maj, hvor OB vandt 3-1.

Var det måske vendepunktet for OB mod deres onde ånd? Forinden lød resultaterne nemlig 2:0, 4:0, 3:0. Midtjylland er i øjeblikket det eneste hold, som ikke er løbet ind i et nederlag endnu i denne sæson.

OB skal grave dybt, hvis de skal overrumple Superligaens førerhold. Det kommer dog ikke til at ske og Midtjylland kommer til at gøre det af med OB allerede i første halvleg.

Midtjylland vinder første halvleg til odds 2.14.

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00

 

Sønderjyske vs. Brøndby

Sønderjyske ved, hvad der er på spil i denne sæson og derefter skal nederlag for alt i verden undgås. Hvis man ikke kan vinde, må man nøjes med det næstbedste, nemlig at spille uafgjort – og det har Sønderjyske i den grad formået – seks af slagsen er det allerede blevet til.

Brøndbys præstationer svinger, som vinden blæser. Det er lidt skræmmende i forhold til det spillermateriale, som render rundt ude på Vestegnen. Man ved ikke, hvad man kan forvente af Brøndby i øjeblikket – derfor burde man træde varsomt i forhold til Brøndby og hvad online betting-markederne fortæller dig.  

Brøndby får det svært på udebane i Haderslev. Sønderjyske vil trykke Brøndby, hvor det gør allermest ondt. Hårdt behøves de umiddelbart ikke trykke for at vælte Brøndbys gavmilde forsvar.

Kampen ender uafgjort til odds 3.70. Vi sagde det først!

Kamptidspunkt: søndag kl. 18:00

 

*Credits: artiklens billede tilhører Olivier Matthys/Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Del 2: målløse spillere, som du ikke havde regnet med

Del 2: målløse spillere, som du ikke havde regnet med

Del 1: 10 målløse spillere, som du ikke havde regnet med

Del 1: 10 målløse spillere, som du ikke havde regnet med

Del 2: Dommerne i Superligaen

Del 2: Dommerne i Superligaen

De mest loyale spillere i Premier League 19/20

De mest loyale spillere i Premier League 19/20

Nyttig viden frem mod pokalfinalen 19/20

Nyttig viden frem mod pokalfinalen 19/20