Transfervinduet blev aktivt benyttet af flere superligaklubber. Især Vejle, AGF, Vendsyssel og Midtjylland var meget aktive på transfermarkedet.

Alle hold formåede at holde på deres eftertragtede profiler. Robert Skov, Paul Onuachu og Hany Mukhtar går stadig på græs i Superligaen, indtil videre i hvert fald.

banner

Seks runder er tilbage, inden grundspillet er slut. Det bliver derfor en intens og nervepirrende begyndelse på forårssæsonen. Det er utroligt tæt i tabellen og flere hold byder sig til i kampen om mesterskabsslutspillet. Der bliver kamp om placeringerne til allersidste runde af gruppespillet.

AGF vs. Esbjerg

AGF er kommet styrket ud ad transfervinduet og har måske endelig fundet deres målræv, som de har længtes efter, nemlig Patrick Mortensen.

AGF er nødsaget til at satse hele molevitten fra start, hvis de skal nå mesterskabsslutspillet. AGF skal lægge godt fra land med en sejr mod Esbjerg, hvis top-seks skal blive en realitet.

Esbjerg har kunne overvintre på fjerdepladsen efter et overraskende godt forår. Esbjerg har ikke været nær så aktive på transfermarkedet, som AGF. De må derfor være fortrøstningsfulde i forhold til at blive i Superligaen.

En snæver sejr til AGF giver odds 1.90, og en scoring fra Patrick Mortensen giver odds 2.75.

Kampen begynder på fredag kl. 19:00

AAB vs. Randers FC

Vinderen af dette opgør kan få lidt luft ned til nedrykningsslutspillet. Begge hold ligger i øjeblikket i top-seks. De ligger side om side med 28 point.

Det plejer at blive tæt mellem disse to solide mandskaber og ingen vil miste terræn i håbet om at nå mesterskabsslutspillet.  

aab

AAB spiller på hjemmebane, og spørgsmålet er, om de kan bryde den dårlige hjemmebanestatistisk fra efteråret. Jacob Friis har overtaget roret, og han skal forsøge at få udfoldet AAB's potentiale. Vi så glimt af det i efteråret, men dette skal gentage sig oftere, hvis AAB skal sikre sig en plads i top-seks.

Det har været yderst vigtig for Randers at kunne beholde deres guldfugl, Saba Lobjanidze. Han kan meget vel gå hen og levere en scoring i kampen mod AAB, han giver odds 4.60. Han har også været flittige med målene i venskabskampene.

Kampen bliver skudt i gang på søndag kl. 14:00

FC Nordsjælland vs. Brøndby

To hold, som i særdeleshed praktiserer det offensive fodbold, kan meget vel gå hen at blive rundens kamp.

I de tidligere indbyrdes opgør er der blevet scoret mål på samlebånd og tilskuerne har fået noget for pengene. Brøndby er dog endt som sejrherre i de seneste fire ud af fem indbyrdes opgør. En Brøndby-sejr giver odds 2.15 og antal mål på over 3.5 giver odds 2.70

Nordsjællands ”Young Guns” må være hævntørstig for at hive en sejr hjem mod Brøndby og ikke mindst vise, at efterårets præstationer bare var en dårlig periode.

banner

Nordsjællands dårlige efterår har gjort, at de nærmest allerede har afskrevet dem selv i forhold til at nå mesterskabsslutspillet. De må stort set ikke tabe en eneste kamp ud af de resterende seks runder, hvis de skal tilbage i det fine selskab i top-seks.  

Brøndby bliver en stor mundfuld og er også favoritter til at snuppe sejren.

Kampen begynder på søndag kl. 16:00

FC København vs. OB

OB starter forårssæsonen ude mod den værst tænkelige modstander, FC København. FCK er klare guldfavoritter og er på papiret det bedste mod OB, men i hele Superligaen. De besidder international klasse, og det kommer OB til at mærke på søndag.

OB ville være yderst tilfredse med at komme fra Parken med en uafgjort i bagagen, men desværre er sandsynligheden for, at det lykkedes, lille.  En OB-sejr giver odds 8.25 og en FCK-sejr giver odds 1.55

skov

Robert Skov, Viktor Fischer og Dame N’doye kan gøre livet for OB til et mareridt. Især Robert Skov er modbydelig på frispark og en mod en, så mon ikke der bliver holdt et ekstra øje på Robert Skov. OB skal undgå at lave frispark tæt på mål for ellers, så slår Robert Skov til.

FCK vil for alt i verden holde Midtjylland bag sig i kampen om førstepladsen, og OB skal hive flere sejre hjem, hvis de skal indtage en plads i top-seks.

 

Vendsyssel vs. FC Midtjylland

Vendsyssel har endegyldigt accepteret, at de indgår i nedrykningsslutspillet, så kampen mod Midtjylland bliver nok ikke anset, som værende en must-win. 

Midtjylland er ikke et hold, Vendsyssel skal måle sig med - de er flere klasser bedre. Kampen mod Midtjylland skal derfor ses som forberedelse til nedrykningsdramaet, som Vendsyssel inden længe går i møde.

De skal forsøge at få sammentømret holdet, som skal sikre Vendsyssel overlevelse i Superligaen.

Banens tilstand kan meget vel gå og blive afgørende for kampens underholdningsniveau. Bolden kommer med sikkerhed til at befinde sig mere i luften end på jorden.

Normalt er banens tilstand til fordel for det undertippede hold, men Midtjylland er klart det farligste og bedste hold i luftrummet, så banens tilstand kommer ikke til at give Midtjylland særlig meget hovedpine i løbet af kampen.

Midtjylland burde vinde overbevisende – et 1-4 sejr til Midtjylland giver odds 23.00

Kampen bliver spillet på mandag kl. 19:00

 

Find alle odds på hele runden i Superligaen her

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
CL-tirsdag og onsdag

CL-tirsdag og onsdag

FA Cup: Chelsea vs. Man Utd

FA Cup: Chelsea vs. Man Utd

Superliga: Runde 22

Superliga: Runde 22

Champions League er tilbage

Champions League er tilbage

Man City vs. Chelsea

Man City vs. Chelsea