AGF vs. AaB

Kampen om Jylland bliver en af rundens fedeste kampe. Det kører i øjeblikket og endelige på skinner for begge mandskaber efter en mindre god start på sæsonen.

AaB må virkelig være ovenpå efter de i sidste runde fik tildelt FCK deres første nederlag i sæsonen. Tingene er småt begyndt at lysne i det nordjyske.

AGF har også fået gang i maskineriet – den har produceret point på højtryk i de seneste tre runder, hvor det er blevet til maksimumpoint.

Holdene har skiftevis vundet og tabt i deres seneste indbyrdes opgør – derfor kommer det heller ikke bag på os, at oddsene på en AGF-sejr (2.50) og en AaB-sejr (2.75) er ufattelig lige.

Det bliver en intens kamp, hvor bølgerne kommer til at gå højt – og derfor tror vi på, at kampen kommer til at indeholde over 2.5 kort til odds 2.63.

banner

De seneste kampe er følgende antal kort blevet uddelt: 4, 6, 4, 7, 3.

Kamptidspunkt: søndag kl. 12:00

 

Lyngby vs. Midtjylland

Midtjylland har fået lov til at hvile på førstepladsen i landskampspausen, det betyder, at de nu er de jagtede.

Efter Priskes tiltrædelse, har Midtjylland genopfundet deres gamle dyder og spillestil. Det har virkelig givet pote at skifte ud på trænerposten, ulvene har fået fornyet energi.

Online betting-siderne betvivler ikke udfaldene i kampen, hvor Midtjylland med god grund er favoritter på de fleste væddemål.

Deres indbyrdes opgør er dog en helt anden historie. Midtjylland har ikke slået Lyngby siden 2012 – de seneste seks kampe er enten blevet en uafgjort eller en sejr til Lyngby.

Lyngby har også en rigtig fin hjemmebanestatistik med tre sejre ud af fire. Umiddelbart lyder det til at blive en svære kamp for Midtjylland end først antaget.

Derfor vil det være mere aktuelt oddse på, at begge hold scorer til odds 1.68. 

Kamptidspunkt: søndag kl. 14:00

 

Hobro vs. FCK

Vi tror, at Hobro er rigtige glade for at møde FCK på nuværende tidspunkt, nu hvor de har haft god tid til at forberede sig på de forsvarende mestre.

Derudover har størstedelen af FCK-spillerne været med deres respektive landshold - det må have tæret lidt ekstra på kræfterne.

Ved første tanke burde FCK ikke få noget problem med at nedlægge Hobro. Omgivelserne er dog noget helt andet i Hobro – og det kan få en betydning - mange storhold har førhen blandt andet FCK selv, taget for let på opgaven.

Bendtner gjorde overraskende comeback i FCK på tranfervinduets sidste dag – kæmpe plus for Superligaen at få en spiller af hans kaliber – det kan kun tiltrække en masse opmærksomhed. Han får med stor sandsynlighed sin debut mod Hobro på søndag – helt afhængig af hans fysiske tilstand.

Nok om Bendtner. Hobro har egentligt leveret en godkendt sæsonstart, men alt skal gå op i højere enhed, hvis de skal nedlægge løveflokken.

Hobro har stået godt defensivt og forhåbentligt er deres krumtap i forsvaret Ahmedhodzic tilbage i fuld vigør efter, at han måtte forlade banen mod FC Nordsjælland.

Hobro får svært ved at følge med FCK og får derfor flest kort i kampen til odds 1.87 og så burde FCK vinde kampen til odds 1.57.

Liveoddsene er et godt alternativ, hvis kampen udvikler sig anderledes.  

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00

 

Brøndby IF vs. FC Nordsjælland

En perfekt afslutning på en fodboldsøndag i Superligaen. Opgørene mellem Brøndby og Nordsjælland er garant for mange mål og masser af offensiv øjenguf – blandt andet derfor er oddset ikke særligt højt, hvis begge hold scorer – odds 1.34. Den går i hvert fald hjem, hvis man gerne vil være sikker.

Brøndbys vaklende forsvar får store problemer mod Nordsjællands lynhurtige offensiv. Det bliver interessant at se, hvordan Brøndby vil gribe den opgave an. De har længe været i gavehumør.

Landskampspausen må trods alt have givet Brøndby et lille pusterum efter en mindre god periode. Det kan have givet dem overskud til at besejre Nordsjælland. Det samme gælder dog også for Nordsjælland.

Spillerne på de respektive hold må efterhånden have restitueret så længe, at de har ekstra meget energi at give af – det kan kun betyde mål på samlebånd. Vi tror på over 3.5 mål i kampen til odds 2.00

Superligaoddsene forventer et tæt opgør, men klart størstedelen af oddsene tipper stadig over til Brøndby.  

Kamptidspunkt: søndag kl. 18:00

 

*Credits: artiklens billede tilhører Paulo Duarte/Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder