Dette års Super Cup spilles i Tyrkiet på BJK Vodafone Park i Istanbul.  

Super Cuppen i år er ekstra speciel, fordi det er første gang nogensinde, at to engelske hold skal møde hinanden i en Super Cup-finale. Det er femte gang ud af seks sæsoner, at to hold fra samme land har mødt hinanden - i alt er det sket otte gange.

Det sidste engelske hold, som stod i en Super Cup-finale, var Liverpool, da de i 2005 slog CSKA Moskva efter forlænget spilletid. I år skal Liverpool forsøge at vinde deres fjerde Super Cup-titel og Chelsea deres anden.

banner

Hvordan er holdenes nuværende form?

Efter Premier League 19/20 blev indviet i weekenden fik vi mulighed for at vurdere Liverpools og Chelseas niveau inden Super Cup finalen.

Vi fik klar besked – Liverpool fortsætter, hvor de slap. Okay, de vandt 4-1 over en oprykker, mere skal man selvfølgelig heller ikke ligge i det, men de udspillede stadig et selvtillidsfyldt Norwich-hold.

I kontrast til Liverpools solide sejr – måtte Lampard sande, at hans Chelsea-mandskab er langt fra niveau efter 4-0 afklapsningen til United.

Eller havde Chelsea bare en dårlig dag på kontoret, som efterhånden alle tophold har prøvet. Meget skal i hvert fald strammes op hos Chelsea, hvis de ikke skal løbe ind i endnu endefulde.

 

Hvem har seneste vundet Super Cuppen?

18/19 – Atletico Madrid

17/18 – Real Madrid

16/17 – Real Madrid

15/16 – FC Barcelona

14/15 – Real Madrid

 

Hvem har vundet den flest gange?

5 – FC Barcelona

5 – AC Milan

4 – Real Madrid

3 – Atletico Madrid

3 – Liverpool FC

(1 – Chelsea)

 

Liverpool vs. Chelsea: Tips og odds

Efter Liverpools overbevisende sejr og Chelseas tunge nederlag i PL-premieren, fik fodboldoddsene til den kommende Super Cup-finale en anden lyd.

Oddset på en Liverpool-sejr faldt markant, mens oddsene naturligt steg på en Chelsea-sejr. I øjeblikket giver en Liverpool-sejr odds 1.60 og Chelsea-sejr odds 5.80.

Oddsenes taler deres tydelige sprog. Online betting-markederne blev overbevist i weekenden ligesom resten af fodboldverden gjorde.

Klicher har det dog med at vende tilbage i fodbold, hvis favoritrollen bliver for stor - husk nemlig på, at alt kan ske i fodbold.

Det kan jo være, at Chelsea fik et wakeup-call efter 4-0 nederlaget og derfor vil indstillingen være en helt anden mod Liverpool. Ingen tvivl.

De første 20 minutter bliver udslagsgivende for hvilke udfald vi kan forvente i kampen. Overvej eventuel i starten en lav indsats på, at der bliver scoret under 2.5 til odds 2.15. Derefter kan du overveje liveoddsene, hvis det førnævnte bet allerede er tabt.

Der kan meget vel gå taktik i den, bare husk tilbage på CL-finalen i år.  

Kamptidspunkt: onsdag kl. 21:00

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Optakt: Liverpool vs. Manchester United

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

De største agenter i fodboldbranchen

De største agenter i fodboldbranchen

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

10 af de bedste danske fodboldspillere i Premier League – del 1

10 af de bedste danske fodboldspillere i Premier League – del 1