Sønderjyske betting-tips, prognoser og odds

888sport giver dig alle væddemål og prognoser angående Sønderjyske. Du kan tjekke alle de seneste betting-informationer om Sønderjyske, som bliver sammensat af vores gruppe af eksperter, der i dén grad lever og ånder for sporten.

Hvis du af og til leder efter de bedste odds og væddemål på Sønderjyskes kampe, så er 888sport stedet, hvor du finder en masse Sønderjyske-relaterede informationer, som du ikke må gå glip af. Du kan læse alle de seneste betting-prognoser, nyheder og dybdegående artikler om Sønderjyske her.

 

Hjemmeside: soenderjyske.dk/fodbold/ Meritter:

Officielle Facebookside:

facebook.com/soenderjyskefodbold/

(18.120 likes)

Superliga: 0 mesterskaber

Bedste resultat:  Sølv (15/16)

Officielle Twitter:

twitter.com/SEfodbold

(4.300 følgere)

Pokalturnering: 0 titel

Bedste resultat: Kvartfinale (17/18)

Officielle Instagram:

instagram.com/sonderjyskefodbold/

(2.550 følgere)

Champions League: 0 titler

Har stadig deltagelsen til gode

Stiftet:  14. juli 1906

Europa League: 0 titler

Bedste resultat: Playoff - 4. runde (16/17)

 

Sønderjyske holdkort 2019/20

Glen Riddersholm er efterhånden ved at få sat sit aftryk i Sønderjyske efter sin ankomst i vinter. Sønderjyskes nye spillestil skal dog finpudses og bestå den helt store prøve i den kommende sæson. Et mere boldbesiddende og offensivt Sønderjyske-mandskab er under opsejling.

Og for at praktisere den ønskede spillestil til perfektion har Riddersholm været ude med pengepungen i sommerens transfervindue. Hans netværk kan vise sig at blive metal-værd på længere sigt. Han har primært hentet spillere, som tidligere har været under hans ledelse, især i Midtjylland,

Midtbanen er blevet styrket gevaldigt i form af tilgangen af Rilwan Hassan og Mads Albæk. I forsvaret har Sønderjyske heller ikke holdt igen, hvor de har hentet det islandske talent, Olaf Olafsson samt Patrick Banggard.

Glen Riddersholm skal på rekordtid have indspillet de fire nye ansigter, så de bliver en del af Sønderjyske-enheden. De skal kunne kende både hinandens og holdets samlede styrke – og dermed kunne finde hinanden med bind for øjnene. Tilvænningsperioder tager altid tid, så spørgsmålet er, om Sønderjyske har timet det rigtig.

Sønderjyskes kulturbærer og anfører er stadig ude på ubestemt tid grundet en slem knæskade. Sønderjyske har renset ud i truppen, hvor blandt andet Hvilsom, Ramon Rodrigues og Songani har måttet finde nye græsgange, mens Niki Zimling har stoppet karrieren.

Forventningerne er derfor kun blevet højere til de spillere, som ankom i vinter – Rojas, Bah og Danny Amankwaa. De har kvalitet og burde være mere tilpas i Sønderjyske end før. Det er kun en fordel.

Det bliver interessant at se, hvor meget de nye tilgange kan løfte Sønderjyske i den kommende sæson. Du kan finde alle fodboldodds på den kommende Superliga-sæson og eventuelle liveodds, når den første runde i den nye sæson begynder d. 12 juli.

 

banner

 

Hvem var Sønderjyskes topscorere i sidste sæson?

1. Mart Lieder – 7 mål 

2. Christian Jacobsen – 6 mål

3. Johan Absalonsen – 5 mål

5. Mads Hvilsom – 5 mål

4. Stefan Gartenmann – 4 mål

 

Hvem er Sønderjyskes alletiders topscorer?

1. Johan Absalonsen – 38 mål

2. Tommy Bechmann – 36 mål

3. Kenneth Fabricius – 23 mål

4. Lasse Vibe – 19 mål

5. Quincy Antipas – 18 mål

 

Hvem ejer Sønderjyske?

Sønderjyske er ejet af Sønderjyske Elitesport A/S. Selskabet dyrker og udvikler elitesport i Sønderjylland. Selskabet omfatter fodbold, ishockey og håndbold.

Sønderjyske Elitesport A/S blev grundlagt i 2004 som en overbygning på blandt andet Haderslev fodboldklub og de førnævnte sportsgrene.

Siden selskabets stiftelse er det kun gået fremad for sønderjyderne, som for alvor er kommet på Danmarkskortet inden for deres respektive sportsgrene.

 

Hvilke rivaliseringer er størst i Sønderjyske?

Den sydlige halvdel af Jylland har altid været en kamp mellem Vejle, Esbjerg og netop Sønderjyske. Kolding kunne også inddrages, men fordi Kolding spiller 1. division, hvilket Vejle også kommer til nu, så er kampen om det sønderjyske kogt ned til Esbjerg og Sønderjyske.

De sønderjyske gloser får ikke for lidt, når de to rivaler tørner sammen. Moin bliver skiftet ud med knap så velkommende ytringer, som ikke tåler dagens lys i denne artikel.

 

Hvad er Sønderjyske værd, og hvordan ligger deres lønbudget?

Sønderjyske er i øjeblikket ifølge Transfermarkt vurderet til at være ca. 66 millioner danske kroner værd. De er i øjeblikket den klub i Danmark, som har den niende-højeste værdi. Sønderjyskes værdi er gået lidt op og ned de seneste par sæsoner. I 12/13 ramte de deres hidtil højeste værdi på ca. 101 millioner.

Siden Sønderjyske rykkede op i Superligaen i år 2000 og efterfølgende fik bidt sig fast, har de helt naturligt fået flere penge mellem hænderne. Sønderjyske er ikke kendt for at hente store profiler, da det ikke er klubbens ånd at købe løntunge spillere. De henter primært spillere, som har brug for at kickstarte deres karriere. De fleste spillere, de henter, er derfor også villige til at gå med på Sønderjyskes lønpræmisser.

Og flere spillere har de fået kickstartet – den største transfer i Sønderjyskes historie skete i 10/11. Deres forsvarsgeneral Sölvi Ottesen var på det tidspunkt en frygtindgydende midterforsvar og blev forståeligt nok sendt afsted til rivalerne fra FCK for ca. 10 millioner.

Det var en god handel for Sønderjyske, idet de selv havde købt Sölvi for ca. 750.000 kr. i Djurgarden tilbage i 08/09. Deres største køb var klublegenden Søren Berg i 07/08, som blev købt for 5 millioner.

Sønderjyske har siden 2015 spillet i Hummel, hvor de førhen har spillet i Mitre og Diadora. Samarbejdet med Hummel fortsætter indtil videre til 2020.  

Sønderjyske er et velkendt hold i det sønderjyske, hvilket har tiltrukket flere lokale sponsorer. De har en pallette af hovedsponsorer, som blandt andet består af:

       Aabenraa Kommune

       Abena Holding A/S

       Danfoss A/S

       Frøs Sparekasse

       Haderslev Kommune

       Sydbank A/S

Mange af byens andre lokale organisationer støtter selvfølgelig også op om byens hold.

 

Sønderjyskes største meritter og mindefulde øjeblikke

Sønderjyske har sjældent stået på podiepladserne og fået hængt medaljer om halsen. Men i 2016 lykkedes det for første gang i klubbens historie at sikre sig noget ædelmetal i form af en fuldstændig sensationel sølvmedalje.

Dette skete foran Midtjylland og Brøndby – og netop Brøndby slog de i den allersidste spillerunde på Brøndby stadion. Følelserne fik derefter frit løb i Sønderjyske, som kunne fejre klubben første store triumf. Ovenikøbet fik Sønderjyske også mulighed for første gang at spille Europa League.

Sølvholdet fra den sæson var ved at levere en af nutidens største overraskelser, da de var ét mål fra at spille sig i Europa League-gruppespillet. Ingen havde skænket det en tanke, at Sønderjyske kunne komme så langt. De havde først i sinde at få lidt sans for det europæiske. Det tog Sønderjyske hurtigt til sig og endte med at stå overfor en europæisk erfaren modstander i form af Sparta Prag.

På hjemmebane viste Sønderjyderne format og spillede 0-0, og på udebane var de utrolig tæt på at ramme jackpotten. Et mål fem minutter før tid sendte Sparta Prag videre. Det europæiske eventyr bliver aldrig glemt i Sønderjyske.

 

Sønderjyskes fanprofil

Sønderjyske, som har deres hjemmebane i Haderslev, tiltrækker flest tilskuere fra den omegn, men resten af Sønderjylland følger også trofast med.

Sønderjyskes officielle fanklub er SønderjyskE Fodbold Support. De blev stiftet i 2004 under navnet Blue And White Support. De følger trofast deres lokale helte i medgang og modgang. De giver noget ekstra til sammenholdet i det sønderjyske – uden fans betyder en fodboldklub ingenting.  

Sønderjyske kunne ikke nøjes med én maskot og har derfor anskaffet sig to i form af de to løver Kedde og Midde.

 

Sydbank Park

Haderslev Fodboldstadion har siden 2001 lagt græstæppe til Sønderjyskes fremmarch i dansk fodbold. I 2014 fik Haderslev Fodboldstadion et friskt pust i form af en større renovering, som også fortsætter frem til 2020. Sydbank Park har været stadionets tilnavn siden 2014, og det fortsætter frem til 2024.

Sydbank Park kan rumme 10.000 tilskuere. I den netop afsluttede sæson havde Sydbank Park et tilskuergennemsnit på 5.027.

Den mest sete kamp i 18/19 blev overværet af 7.216 tilskuere. Den mest sete kamp i klubbens historie var i 2014, hvor Viborg kom på besøg, og som endte 1-0 til hjemmeholdet. 8.357 tilskuere var tilstede på stadion.

 

De mest berømte Sønderjyske-legender

Sønderjyske kan ikke prale med en perlerække af store legender, da Sønderjyske stadig er relativt ung i Superliga-regi. De har dog fået skabt et par legender i nyere tid, som har fortjent en legendestatus i Sønderjyske.

Mr. Sønderjyske – som de kalder ham – Henrik Hansen har vundet mange sønderjyske-hjerter med sine 156 kampe for Sønderjyske for dernæst at blive assistenttræner i klubben fra 2015-18 inden han drog til OB for at forene sig med den tidligere Sønderjyske-træner, Jakob Michelsen.

En nuværende spiller, som er godt på vej til at udbygge sin rekord for flest spillede kampe i den lyseblå trøje, er allerede en legende. Johan Absalonsen har indtil videre optrådt 167 gange for klubben, og det antal stiger med hastige skridt, når den nye sæson bliver skudt i gang. Absalonsen er og bliver en vigtig offensiv brik for Glen Riddersholm.

Det er også værd at nævne den tidligere Sønderjyske-spiller, som nærmest er født og opvokset i klubben, Bjørn Paulsen. En mand, som helt sikkert kommer til at trække den sønderjyske trøje over hovedet igen.

Andre værdig legender:

-        Tommy Bechmann

-        Mads Schäfer Bak

-        Sölvi Ottesen

-        Lasse Vibe

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder