AC Horsens vs FC Midtjylland

Horsens skal forsøge at ændre på en katastrofal statistik mod FC Midtjylland, hvor de i Superliga-regi ikke har vundet siden 2012. Horsens har dog tit hevet nogle kaniner op af hatten, hvor de senest ikke kun slog AAB, men også FC København i egen hule.

888sport banner

FC Midtjylland vil dog helt sikkert ikke risikere at kunne komme 6 point bagefter FC København inden vinterpausen. Jeg vil dog ikke være bekymret, hvis jeg var Midtjylland. De rider på en bølge, som kun de og FCK kan ride med på. Navnet burde ringe en klokke, Onuachu! Han er garant for at lave mål for tiden, hvilket han med stor sandsynlighed også gør mod Horsens. En Midtjylland-sejr giver odds 1.56 og, Onuachu som målscorer ligger på odds 1.98

Kampen bliver fløjtet i gang søndag kl. 14!

Sønderjyske vs FC København

Efter FC Københavns lidt skuffende exit i Europa League i torsdags er de i den grad tændte for at slutte efteråret ordentligt af, så de kan overvintre på førstepladsen i Superligaen. Det vil Sønderjyske dog helt sikkert gerne forsøge at spolere, fordi de selv har masser at spille for, da de ligger i midterfeltet og slås med om de sidste eftertragtede pladser i top seks. Hvis Sønderjyske skulle løbe ind i et nederlag, så begynder det virkelig at være presset for dem at nå top seks, inden grundspillet slutter.

FCK er også favoritter, hvor en sejr giver odds 1.70.

Kampen bliver fløjtet i gang søndag kl. 16!

Brøndby vs Vendsyssel

Vendsyssel gæster Vestegnen, hvor Brøndby venter! Den mission, som Vendsyssel skal på, kan for mange virke uoverkommelig, da Brøndby har fire sejre i bagagen, og Vendsyssel ligger og roder rundt nede i bunden af Superligaen, hvor de ligger á point med Vejle og Hobro! Sidste gang Vendsyssel fik en sejr var i oktober mod AAB, hvor den velkendte parkering af bussen sikrede dem tre point. Dette kommer med stor sandsynlighed også til at ske på søndag mod Brøndby!

Noget, Vendsyssel kan glæde sig over, er, at Brøndby må undvære deres evige målmaskine Kamil Wilczek, som er i karantæne. Hvem skal så score målene for Brøndby? Kan Michael Uhre finde vejen til netmaskerne igen, som han gjorde mod Vejle! En Brøndby-sejr giver odds 1.25, de er altså storfavoritter til opgøret!

Kampen bliver fløjtet i gang søndag kl. 18!

Find alle odds på de resterende Superliga-kampe her

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder