F.C. København har længe leveret på den internationale scene, hvor det er blevet til flere succesfulde oplevelser. Seneste store succesoplevelse  var, da Atalanta røg en tur i løveburet, hvor FCK gik videre til gruppespillet efter en neglebidende straffesparkskonkurrence. Man sidder derfor med en fornemmelse af, at FCK sikkert nok skal klare skærene i sidste ende alligevel. Historikken taler i hvert fald for, at FCK nok skal gøre sit for at gå videre fra gruppespillet. På torsdag venter der forhåbentligt endnu en historisk sejr mod Bordeaux. En FCK-sejr ligger på odds 2.15.

888sport banner

Et underholdende lille twist er, at Andreas ”Corner” Cornelius igen står overfor FCK i en afgørende kamp. Sidst da han stod overfor sin tidligere klub, netop for Atalanta, var han i den grad impliceret i, at FCK gik videre, da han brændte et ellers velplaceret straffespark. Hvem ved – måske er Corner FCKs lykkeamulet.

Løvehulen og Robert Skov

Noget, som ikke taler for, at FCK skulle gå videre, er deres hjemmebane-statistik i Europa League i denne sæson. Løvehulen har ikke været særligt prangende i forhold tilde øvrige sæsoner i Europa, hvor Telia Parken har været et uigennemtrængeligtfort. Det er kun blevet til to tamme point på hjemmebane i Europa League.

Men okay, så er der bestemt nogle, som vil argumentere for at Hr. Robert Skov er flyvende med sin venstre pote i øjeblikket, og det er han bestemt – senest lavede han hattrick mod Horsens på udebane og 2 mål på hjemmebane mod Esbjerg. Topscoreren i Superligaen er i den grad trådt i karakter. Et odds på Robert Skov som målscorer når som helst ligger på 3.25.

Matchbolden ligger hos Salvia Prag

Desværre er det ikke længere i FCKs egne hænder, da Slavia Prag fører med to point over FCK, samt er de bedre indbyrdes Så Salvia Prag skal helst tabe (flere FCK-fans slår nok korsets tegn lige nu). Det bliver bestemt heller ingen dans på roser for tjekkerne, da de skal op imod Zenit St. Petersborg. Her ligger en Zenit-sejr på odds 6.0. 

Superliga vs Europa League

En vigtig erkendelse, som flere fodboldinteresserede har gjort, er, at niveauet i Superligaen er en del lavere end Europa League. Modstanderne er bare stærkere på flere parametre, hvilket gør det sværere for FCK og Robert Skov, at være så dominerende, som de er i Superligaen. Næste superligakamp er imod Sønderjyske.

Det går løs på torsdag kl. 21:00 i Telia Parken! Find alle odds på de resterende Europa League kampene her!

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder