Wolves vs Liverpool

En lille topkamp kan denne duel godt betegnes som, fordi oprykkerne fra Wolverhampton har fået sat kløerne i flere PL-hold og lige nu ligger på en overraskende syvende plads. De skal især anerkendes for de præstationer, hvor de har slået Chelsea, spillet uafgjort mod Arsenal og været tæt på at lave et flot comeback mod Tottenham. Liverpool er for tiden bare en helt anden modstander. De oser af selvtillid i øjeblikket, både efter at være gået videre i CHL og have slået Manchester United i egen hule. De tromler hen over samtlige hold og virker ustoppelige.

888sport banner

Det tætte juleprogram i Premier League indeholder dog altid overraskelser – ikke kun i form af julegaver, men uventede resultater, hvor der er stor sandsynlighed for at få nogle julekager eller juleøl galt i halsen. Ved denne tid sidste år havde Liverpool ingen slinger i valsen, hvor de vandt fire kampe og spillede en enkelt uafgjort. Det må man da kalde at holde snuden i sporet. Liverpool burde kunne leve op til favoritværdigheden, og en 1-3 sejr til Liverpool giver odds 12.00.

Kampen begynder på fredag kl. 21:00.

 

Arsenal vs Burnley

The Gunners ligger for tiden fint til i toppen af Premier League, hvor manager, Emery, i større grad har formået at få forløst noget af det potentiale, som truppen besidder. Den kommende tid bliver derfor en stor test, ikke bare for Arsenal, men også Emery, hvor de sammen skal bevise deres værd og forsøge at stå distancen.

Dette tætte juleprogram starter dog ud mod Burnley, som kan betegnes som kun en lille mundfuld for Arsenal, da Burnley ikke har fået den ønskede start i Premier League, hvor de holdet og roder rundt i bunden af tabellen – på en 18. plads. Manager, Sean Dyche, henviser også til, at Burnley ikke har fået nok belønning for deres ellers godkendte præsentation i starten af denne sæson. Det er altså igen blevet hverdag i Burnley efter en fantastisk sæson sidste år, hvor de sluttede på en syvende plads.

Får Burnley nogen form for belønning mod Arsenal? En Arsenal-sejr ligger dog lige til højrebenet (eller til venstrebenet, hvis det er ens fortrukne ben) og giver odds 1.17. Eventuelt, hvis oddset skal hæves, er det værd at overveje, om der bliver scoret over 3.5 mål i kampen, som giver odds 2.07.

Kampen begynder på lørdag kl. 13:30

 

Chelsea vs Leicester

En, to, tre – Schmeichel er en mur! Kan Chelsea nedbryde Leicesters forsvar og passere Kasper Schmeichel? I de seneste tre kampe har det vist sig, at Leicester godt kan nedbrydes og passeres, hvor det er blevet til to nederlag og en uafgjort. Leicester har også måttet sande, at tabet af Mahrez til Manchester City har været stort. Gray har talentet til at udfylde Mahrezs sko, men det kræver stadig en tilvænningsperiode for det unge stjernefrø for Leicester. Forventningerne til, at Leicester kan udfordre Chelsea på Stamford Bridge, er derfor minimale, da de ikke har fundet rytmen i deres spil og ligger nr. 12 med hele 15 point efter Chelsea.

Chelsea forsøger i øjeblikket med alle midler at forfølge Tottenham, Man City og Liverpool. Det skal derfor blive til en sejr, hvis Chelsea skal beholde de tre foranliggende hold inden for rækkevidde. Og mon ikke Eden Hazard kan være behjælpelig med det. En Chelsea-sejr giver 1.26, og Hazard som første målscore giver 1.89.

Kampen begynder på lørdag kl. 16:00.

 

Manchester City vs Crystal Palace

Hvornår er det for engang skyld tid til at spille imod Manchester City, så der kan scores en større gevinst? En City-sejr ligger virkelig sjældent i nærheden af odds 2.00. Sandsynligheden for, at Manchester City ikke får en sejr, er minimal. Igen i denne sæson virker de suveræne, hvor det er blevet til et nederlag og to uafgjorte. Resten er komfortable sejre.

Det er vist heller ikke nødvendigt at være synsk for at kunne forudsige, at en City-sejr ligger i kortene, når de på hjemmebane tager imod Crystal Palace. Det helt store spørgsmål er bare, hvor mange mål bliver der nettet? City har i øjeblikket et snit på 2,82 mål pr. kamp, hvilket virkelig er absurd. Med tanken om, at der trods alt er to hold på banen (skarp set, ikke?), så er et odds på over 3.5 mål i kampen meget realistisk. Det giver odds 1.97

Kampen begynder på lørdag kl. 16:00.

 

Cardiff vs Manchester Utd

Så røg Mourinho ud af vagten. En rigtig fodboldkliché lyder; ”Tabellen lyver aldrig”, det må Mourinho sande og sidder nu derfor ikke mere på posten som manager i Manchester United.

Manchester United var under Mourinho ikke det hold, som det engang var, hvor de var frygtindgydende at spille imod. Flere sidder i hvert fald stadig og kløer sig lidt i håret efter at have set de stats mod Liverpool sidste søndag. Av for den!

Velkommen til Ole Gunnar Solskjær! Giver det mon en voldsom modreaktion, når en ny manager er kommet til? Sker det for Manchester United på lørdag, hvor modstanderen hedder Cardiff? Cardiff skal forsøge at få Manchester United længere ned i knæ, men de frygter nok også, at United-spillerne kommer med fornyet energi. En stor magtdemonstration kan være under opsejling. En United-sejr på 0-3 giver odds 11.50.

Kampen begynder på lørdag kl. 18:30.

 

Everton vs Tottenham

Bliver det Everton eller Tottenham, som får en tidlig julegave i år? Tottenham forsøger i øjeblikket med næb og kløer at hænge i for at kunne følge med Man City og Liverpool. Tottenham har i hvert fald brug for en anden end Harry Kane til at trække det store læs. Eriksen har på det seneste haft en afgørende fod med i flere tætte kampe, hvor det er vippet til Tottenhams fordel. Tæt bliver det stensikkert også mod Everton på lørdag, som også ligger i den gode ende af tabellen, hvor de blandt andet har brasilianeren, Richardlison, der i øjeblikket skyder med skarpt. Fra hans fødder er det i denne sæson blevet til otte scoringer, hvilket er én mindre end Harry, The HurriKane. En uafgjort på Goodison Park virker meget sandsynlig, selvom oddset ligger på 3.45. 

Kampen begynder på søndag kl. 17:00.

 

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder