Real overlever med nød og næppe Atleticos stormløb

Efter en lidt sløv begyndelse, befandt Real sig 2 mål bagud efter bare 20 minutters spil. Neutrale kommentatorer mente, at Diego Simeones mænd kunne følge Barcelonas eksempel og vende tilbage fra de døde. Desværre for Atletico, afværgede Real stormen med Iscos mål få sekunder før halvleg, og den sidste chance for et af de berømte comeback røget.

Los Blancos har ikke plads til at tage foden af speederen i finalen, for Juventus vil helt sikkert være i stand til at straffe Zinedine Zidanes hold. Fra dags dato, den 11. Maj 2017, er Real blandt favoritterne til, at kunne løfte trofæet i Cardiff. 888sport sætter oddset på 17/20 på en sejr til de tidligere mestre, der har vundet 11 gange.

888sport banner

Ingen Pogba, intet problem for Juventus

Da Paul Pogba sidste sommer vendte tilbage til Manchester United for en rekordpris på 89 millioner pund, troede mange, at Juventus ville få problemer med selvtilliden imod de bedste europæiske hold. Ikke desto mindre har Massimiliano Allegri fået genetableret sit hold, og der er ikke megen diskussion om, at de italienske giganter nu er bedre, end de var for 12 måneder siden.

Pengene fra salget af Pogba, gjorde det muligt at financiere et gigantisk bud på Napolis angriber Gonzalo Higuain. Den argentinske angriber har gjort det fænomenalt, siden han er flyttet til Torino.  Midtbanespilleren fra Juventus har scoret hele 32 mål i 50 kampe denne sæson, og han kan være ret sikker på, at få sit navn på topscorerlisten på Millennium Stadium.

Zidane har et vanvittigt stærkt hold

Står Real Madrid med det stærkeste hold i Europa?  Potentielt. Med spillere som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Isco i angrebspositionerne, er Real i stand til at overvælde deres modstandere, og Juventus får brug for alle deres bedste spillere til at holde Madrids superstjerner i skak.

Zidane ved at to af deres bedste spillere, Gareth Bale og Pepe, snart vender tilbage. Det bliver lidt af en hovedpine for franskmanden, om han skal lave en ny opstilling eller holde sig til den, der besejrede Atletico. Hvis han roder for meget op i holdet, kan det ende med at blive skadeligt for deres ambitioner...

Allegri ved... Forsvaret vinder mesterskabet

Hvad er nøglen til succes i sport? Et solidt forsvar. Med Leonardo Bonucci, Andrea Barzagli og Giorgio Chiellini har Juventus en af de stærkeste og mest pålidelige baglinjer i europæisk fodbold. Før Kylian Mbappes angreb tirsdag aften, havde Juventus ikke afgivet et mål i 689 minutters Champions League fodbold. En helt enestående statistik!

Det italienske hold, der er lige ved at sikre sig sin sjette A-serie titel i træk, er ikke sønderligt defensive, men Allegri har trænet dem vel. Med tre centrale forsvarsspillere, har Juventus masser af støtte i baghånden, hvis Dani Alves og Alex Sandro beslutter sig for at gå fremad. Allegri har fundet en succesfuld opskrift på Juventus stadion, og det skal der noget til at standse.

Det kan gå hen at blive en af de bedste finaler NOGENSINDE

På papiret er der lagt op til en fantastisk kamp, med masser af mål i kortene. Var Atletico gået frem, kunne det havde endt med en ren udmattelseskrig og et kedeligt dødvande, men hvis Real går ind med alt de har, er der mulighed for, at vi får en helt åben kamp. En spændende finale kommer helt sikkert til at behage dem, der endnu ikke har valgt side...

Begge hold har muligheden for at sejre og det kunne blive en særdeles mindeværdig kamp, især hvis vi får et tidligt mål. Med en skare af talentfulde angribere er en ting sikkert: Vi får en underholdende kamp.  Så sæt kryds i kalenderen allerede i dag - det her er en kamp, du for din død ikke vil gå glip af!

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder