Premier League har haft en lidt sen juleferie. Dog har mange af holdene ikke fået særlig meget hvile, da der i mellemtiden har været FA-cup og EFL-cup kampe.

Vi ser frem til søndag og mandag, hvor tre af de bedste hold igen skal i aktion.

888sport

Tottenham vs. Manchester United

Der ikke en bedre måde at slutte en søndag på end at se et topbrag i Premier League! Tottenham og Manchester United skal head-to-head i kamp, som godt kan gå hen og blive en fodboldfest.

Siden Solskjærs ankomst har det nærmest kun været liv og glade dage i Manchester United, som har fået fire sejre på stribe. Solskjær har fået smurt United-kæden godt og grundigt, men nu venter der altså Solskjærs tropper et helt andet og sværere terræn. De skal forsøge at køre hen over Tottenham i deres hule. Kan Solskjær og hans United-hold bestå manddomsprøven?

Tottenham kan endelig få lov til at byde Premier League velkommen til deres nye stadion, Tottenham Hotspur Stadium. Og sikke en kamp Hotspur Stadium får lov til at danne ramme for!

Tottenham havde generelt set et stabilt juleprogram, dog med en enkelt svipser mod Wolves. London-klubben ligger dog stadig på en solid tredjeplads med kun to point op til City og seks til Liverpool. Alt er stadig fuldstændig åbent i mesterskabskampen.

​​banner

Sidst, Tottenham stod overfor United, blev United ydmyget 0-3 på egen hjemmebane. Det bliver dog med sikkerhed et andet United-hold, som Eriksen og Kane tager imod på søndag. Garantien for målfest er stor, og dermed sagt kommer kampen til at indeholde over 3.5 antal mål, som giver odds 2.63.

Kampen begynder på søndag kl. 17:30.

 

Manchester City vs. Wolves

Efter Citys seneste triumf mod Liverpool, 7-0-sejren over Rotherham og 9-0-sejren over Burton, virker City i den grad til at være kommet tilbage på sporet. De har for alvor meldt deres ankomst i mesterskabskampen.

City tager på mandag på hjemmebane imod Wolves, som nok er lidt ærgerlige over, at City er ovenpå igen, lige inden de skal møde dem. Wolves vil med stor sandsynlighed stå dybt i banen og satse på standarder og kontrachancer, hvilket 80% af alle hold gør, når de møder City.

Pep Guadirola kan også glæde sig over at have De Bruyne til rådighed igen. Og han virker tændt for at komme tilbage på grønsværen i Premier League-regi.

City vinder kampen, spørgsmålet er bare med hvor meget? Find oddsene på kampen her.  

Kampen begynder på mandag kl. 21:00.

 

Find odds på alle de andre Premier League her.

 

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
OB fanzone - alt du bør vide om OB

OB fanzone - alt du bør vide om OB

U21-EM: 2. runde

U21-EM: 2. runde

AaB fanzone - alt du bør vide om AaB

AaB fanzone - alt du bør vide om AaB

FC Midtjylland fanzone - alt du bør vide om FCM

FC Midtjylland fanzone - alt du bør vide om FCM

U21-EM

U21-EM