Liverpool vs. Huddersfield

Liverpool krydsede alt, hvad de havde i onsdags, hvor de håbede på, at City skulle skride i svinget. Det skete ikke, og nu ligger det ikke længere i Liverpools egne hænder.

De skal nu bede til de højere magter, at en City-blamage bliver til en realitet i de tre tilbageværende runder, for at mesterskabet kan sikres.

Liverpool får umiddelbart ikke svært ved fortsat at lægge pres på City efter denne runde, da modstanderen hedder Huddersfield, som er rykket ud af Premier League.

Det bliver legestue-lignende forhold på Anfield på fredag. Liverpool kommer til at rundbarbere The Terries, som ikke får en chance for at redde pelsen.

Det giver ikke meget mening at smide på en Liverpool-sejr til odds 1.08, medmindre man spiller med høje beløb. Til jer, som spiller med mindre beløb, vil det være yderst interessant at oddse på  Mané som dobbelt målscorer til odds 3.00.

Eventuelt kan du holde øje med live betting undervejs i kampen, især hvis målene kommer til at falde på samlebånd – det er det meget stor sandsynlighed for.

Kamptidspunkt: fredag kl. 21:00

 

Tottenham vs. West Ham

Tottenham har stadig alt at spille for, da kampen om de to sidste Champions League-pladser stadig er fuldstændig åben.

Tottenham kan dog tage en stor skalp på lørdag, hvis de slår West Ham i egen hule, hvilket vil bringe dem utrolig tæt på endnu en sæson i Champions League.

Alt for tiden går Tottenhams vej, især efter den samlede sejr over City i Champions League-semifinalen er al modvind blevet vendt til medvind – det giver en utrolig tro på tingene i Tottenham.

888sport banner

Tottenham kommer også til at blive båret frem af al den medvind mod West Ham. Kong Christian afgjorde løjerne i de sidste minutter i opgøret mod Brighton.

Eriksen får helt sikkert en afgørende fod på lørdag, derfor vinder Tottenham til odds 1.45, og Eriksen supplerer ligeledes med enten et mål eller en assist til hhv. odds 3.15 og 1.40.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 13:30

 

Leicester vs. Arsenal

Arsenal skal på en svær opgave ude mod Leicester, når de skal forsøge at erobre den eftertragtede fjerdeplads, som i øjeblikket er besat af Chelsea.

Der er ikke plads til flere fejltagelser fra The Gunners, hvis de skal have indhentet Chelsea. Til deres fordel skal Chelsea på en endnu sværere opgave ude mod United på søndag.

Arsenal skal have styr på deres bagerste geledder igen, hvis Leicester ikke skal ødelægge deres drøm om Champions League næste sæson for mod Wolves og Crystal Palace svigtede forsvaret og kollektivet i stor stil.

Oppe foran skal The Gunners også leve op til deres kælenavn – alt skal altså spille for Arsenal.

Leicester kan sagtens gå hen og blive en hård nød at knække – de har tidligere i sæsonen voldt problemer for flere af topholdene. Oddsene indikerer også, at Arsenal bestemt ikke kommer let til tingene, en Arsenal-sejr giver således 2.42.

Jeg tror dog, at Arsenals individualister kommer til at stråle i denne kamp – det hænder jo i ny og næ. Deres præstation kommer til at sikre Arsenal en snæver sejr.

Kamptidspunkt: søndag kl. 13:00

 

Burnley vs. Manchester City

Efter Citys skæbneafgørende sejr mod United i onsdags ligger mesterskabet lige til Citys højre ben. De kan selv afgøre sagerne, og det kommer de også til.

Deres resterende program burde ikke give dem bange anelser, men tungen skal stadig holdes lige munden. Burnley kommer ikke til at give gratis gaver i kampen på søndag. De vil stå lavt i banen og forsvare sig med stor fysik og arbejdsomhed.

Burnley viste også sidst mod Chelsea, at de godt kan være en mundfuld. De lykkedes således at få 2-2 på udebane mod Chelsea.

Hold som Burnley er og bliver en uoverkommelig opgave. De giver aldrig op.

Lige meget hvad bliver det spændende at se, hvordan City kommer til at håndtere presset, nu hvor de ligger nr. 1. Kan de leve op til favoritværdigheden? Det mener oddsene i hvert fald, siden en City-sejr giver odds 1.18.

Mon ikke City gør arbejdet færdigt mod Burnley – City-spillerne må stadig være tændte oven på deres exit i Champions League. Det kommer Burnley til at mærke.

City vinder, og Sterling scorer en basse til odds 1.84.

Kamptidspunkt: søndag kl. 15:05

 

Manchester United vs. Chelsea

Rundens helt store opgør bliver mellem det jagtende United mod det jagtede Chelsea.

Chelsea kan med en sejr med stor sandsynlig sikre sig en plads i Champions League og dermed isolere United uden for Champions League-pladserne.

Omvendt kan en United-sejr vende op og ned på placeringerne. United skal dog håbe på, at Arsenal taber, hvis de også skal gå forbi dem og hoppe op på fjerdepladsen.

Der er virkelig noget på spil i denne kamp. Hverken United eller Chelsea kan tåle et nederlag. Chelsea har også lidt revanche til gode, eftersom de tabte det sidste indbyrdes opgør på hjemmebane med 0-2.

Chelsea kan glæde sig over, at de kommer til at møde et United-mandskab, som har haft et stort formdyk, siden de sidst mødtes. United har ikke samme tro på tingene, som de havde for nogle uger siden.

Desuden kostede kampen mod City i onsdags mange kræfter – det kan sagtens komme til at påvirke United i anden halvleg.

Det kan meget vel gå hen og blive kampafgørende, hvis Solskjær ikke får spillerne op i gear. Spillerne skal ofre sig mere i duellerne og for hinanden, hvis en sejr skal hives hjem.  

Det ender uafgjort mellem de to rivaler til odds 3.45

Kamptidspunkt: søndag kl. 17:30

 

Du kan oddse online og finde et utal af interessante fodbold-odds – der er ikke noget federe end at ramme sine forudsigelser. Held og lykke!

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder