Manchester City vs. Tottenham

Tiden må vise, om det er uheldig eller heldig timing for City, at de skal møde Tottenham igen – få dage efter at de røg ud til Tottenham i Champions League i den meste vanvittige fodboldkamp, som er blevet spillet i nyere tid.

City har derfor nærmest ikke haft tid til at bearbejde skuffelsen – måske er det også bedst sådan, for så behøver Pep Guardiola ikke sige meget for at få spillerne op i gear inden kampen.

Det er også et muligt scenarie, at Citys skuffelse vil tære på holdets energi, hvilket egentlig vil være forståeligt efter en gigantisk mental mavepuster i onsdags. 

City må dog have fråder om munden af arrighed for at vinde kampen, hvilket de også kommer til, til odds 1.30. I kampen kommer netmaskerne til at blafre over 3.5 gange, hvilket giver odds 2.12.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 13:30

 

Everton vs. Manchester United

Efter Uniteds exit i Champions League kan Solskjærs tropper nu begynde at have fokus på Premier League og kampen om CHL-pladserne til næste sæson.

United skal dog op i kadence igen for at kunne holde Champions League-pladserne inden for rækkevidde. En sejrstime er derfor nødvendig for United.

888sport banner

Everton slås med de andre midterhold for at nå syvendepladsen. Everton har derfor stadig lidt prestige at kæmpe for.

United er små favoritter ifølge oddsene, men Everton skal nok sørge for at gøre sit for, at disse odds kan blive ændret undervejs i kampene – det gjorde de også mod Arsenal. Derfor vil det være kløgtigt at holde øje med live betting-mulighederne undervejs i kampen.

Kamptidspunkt: søndag kl. 14:30

 

Arsenal vs. Crystal Palace

Arsenal har altid haft det svært på Selhurst Park, men når det har været på Emirates, har det været en helt anden historie.

Derfor bliver det med stor sandsynlighed en lille Arsenal-opvisning. Problemer burde de ikke få, men de er jo Arsenal.

Arsenal vinder til odds 1.50, og Aubameyang scorer til odds 1.82.

Kamptidspunkt: søndag kl. 17:00

 

Cardiff vs. Liverpool

Cardiff kommer til at møde Liverpool på et meget ubelejligt tidspunkt. Waliserne kæmper netop for at overleve med kun to point op til Brighton på den gode side af stregen.  

De foranliggende hold må derfor fryde sig over, at der en god mulighed for at øge afstanden til Cardiff, da Liverpool med al sandsynlighed kommer til at vinde.

Liverpool kan ikke tåle at tabe, hvis de stadig vil presse City. Liverpool skal nok klare skærene, selvom træthedstegnene fra Champions League nok så småt begynder at melde sig.

Et 3-vejs-handicap er derfor interessant – Liverpool vinder, selvom de starter med at være bagud med 2-0. Dette giver odds 2.60.

Kamptidspunkt: søndag kl. 17:00

 

Chelsea vs. Burnley

Chelsea skal forsøge at nedlægge Burnley i egen hule og dermed holde fast i pladsen om kvalifikationen til Champions League til næste sæson eller gå efter den direkte kvalifikation.

Chelsea-spillerne orker ikke at spille Europa League igen næste sæson. Det gør ingen af de seks tophold i Premier League.

Burnley får svært ved at holde trit med Chelsea, derfor bliver det opadbakke for dem hele vejen igennem. De kommer til at klare mosten til sidst og taber med 2-0. Resultatet giver odds 6.00.

Kamptidspunkt: mandag kl. 21:00

 

 

Odds online og find en masse andre fodbold odds på forskellige fodboldligaer i hele verden. God fornøjelse.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder