Premier League er stort set altid en fryd for øjet. Krydr oplevelsen med flere odds online, hvor du kan finde et utal af andre fodbold-odds

 

Southampton vs. Liverpool

Pierre Emil Højberg og hans tropper skal forsøge at agere stopklods for Liverpools drømme om et mesterskab, som har ventet på sig i utallige år.

Southampton kommer bestemt ikke til at lægge sig fladt ned mod Liverpool. The Saints er presset i bunden af Premier League, derfor kommer vi ikke til at se noget ængsteligt Southampton-mandskab.

De vil dø med støvlerne på, også selvom det skal betyde, at de skal parkere bussen i samtlige 90 minutter plus tillægstid.

Liverpool er skræmmende svingende i deres kampe, alligevel formår de for det meste altid at stå med tre point, når kampen er fløjtet af.

888sport banner

Det bedste eksempel var senest mod Tottenham, hvor Liverpool blæste Tottenham omkuld i første halvleg. Anden halvleg stod i kontrast til første, hvor Liverpool viste stor sårbarhed. Det var held frem for forstand.

Liverpool burde være klasser bedre end Southampton, alligevel sidder der nok nogen, som spekulerer over Liverpools svingende niveau. Hvis Liverpool ikke leverer over samtlige 90 minutter, så bliver Southampton en uventet trussel.

En sejr til Liverpool virker oplagt og giver odds 1.40 – de fleste tror på titelfavoritterne. Omvendt lyder en uafgjort heller ikke helt tosset, hvis Liverpool har en dårlig halvleg, og Southampton er hamrende effektive foran mål. Skulle dette udfald blive aktuelt, giver det odds 4.80.

Kampstart: fredag kl. 21:00

 

Bournemouth vs. Burnley

Kønt bliver det muligvis ikke mellem Bournemouth og Burnley, men det bliver med sikkerhed en herrefight, som ikke bliver for små børn.

Burnley har brug for alle de livliner, de kan få i håbet om at klare frisag i nedrykningskampen i Premier League. De ligger i øjeblikket nr. 17 og har fem point ned til nedrykningsstregen.

Muligheden for at øge afstanden ned til Cardiff er god, da Cardiff med stor sandsynlighed taber til City. Det kan blive Burnleys mulighed.

Let bliver det dog ikke mod Bournemouth, som i øjeblikket ligger nr. 12 med 10 point ned til nedrykningsstregen. Meget skal gå galt, hvis Bournemouth skulle blive involveret i nedrykningsdramaet.

Bournemouth vinder, og begge hold scorer, hvilket giver et utroligt odds på 3.95. Det er mere sandsynligt, end hvad oddset umiddelbart viser.

Kampstart: lørdag kl. 16:00

 

Huddersfield vs. Leicester

Huddersfield er allerede fortid i Premier League. De er ved at indstille sig på at skulle spille Championship næste sæson.

Det har længe været det rene mareridt for Huddersfield, som gang på gang i kampene måtte sande, at deres niveau ikke længere rækker til Premier League.

På dansk fodbolds vegne er det også ærgerligt, at tre landsholdsspillere i form af Zanka, Lössl og Billing måske ikke er at finde i Premier League næste sæson – medmindre de skifter klub.

Leicester har heller ikke rigtig noget at spille for, udover at opnå en større selvtilfredshed i forhold til at kunne slutte sæsonen så højt som muligt.

De ligger i øjeblikket på niendepladsen og kan stadig indhente Wolves på syvendepladsen, som kun er sølle tre point foran.

Det ligger i kortene, at Leicester vinder til odds 1.76, men Huddersfield vil forsøge at beholde den ære, som de har tilbage. En uafgjort giver således odds 4.00.

Kampstart: lørdag kl. 16:00

 

Newcastle vs. Crystal Palace

Både Newcastle og Crystal Palace vil i øjeblikket for alt i verden undgå at blive involveret i nedrykningsdramaet. De har henholdsvis syv og otte point ned til stregen, hvilket betyder, at de ligger side om side i tabellen.

Det hold, som eventuelt trækker sig sejrrigt ud af opgøret, kan øge afstanden yderligere ned til stregen og dermed komme tættere på de gyldne 45 point, som er nok for at sikre sig endnu en sæson i Premier League.

Dette opgør bliver ufattelig tæt, og det har de seneste fire opgør også været, hvor det er blevet 1-1, 0-0, 1-0, 1-0.

Det er derfor oplagt at oddse på, at der bliver scoret under 1.5, hvilket giver odds 3.00.

Kampstart: lørdag kl. 16:00

                            

Everton vs. Arsenal

Arsenal har gang i en større slutspurt, hvor de har tilbageerobret tredjepladsen fra deres ærkerivaler fra Tottenham. Det må fryde Arsenal og ikke mindst deres fans gevaldigt.

Tredjepladsen er dog kun erobret på lånt tid, hvis ikke Arsenal fortsætter den gode stime. De får muligheden for at forbedre den stime, når Arsenal skal forsøge at få bugt med Everton i deres hule.

Arsenal har ikke tabt til Everton siden 2016, og eftersom Arsenal er ustoppelige for tiden, så tyder meget på, at Arsenal igen kommer til at sejre til odds 2.25.

Kampstart: søndag kl. 15:05

 

Chelsea vs. West Ham

Chelsea står i øjeblikket i en situation, hvor de fremstår som det svageste led blandt de andre fem tophold. Chelsea indtager sjettepladsen uden for Champions League.

Hvis det skulle gentage sig, at Chelsea i endnu en sæson ikke er at finde i Champions League, begynder profilerne at kigge efter andre klubber. Derfor er der rigtig meget på spil for Chelsea.

Bekymret behøves Chelsea ikke være endnu, da kun et til tre point adskiller dem fra at snuppe tredjepladsen. Et nederlag eller en sejr kan vende op og ned på placeringerne fra sjette- til tredjepladsen.

Chelsea ser nok ikke frem til kampen mod West Ham, da de historisk set altid har haft problemer med West Ham. Deres to senest indbyrdes opgør er endt uafgjort. Tredje gang bliver måske lykkens gang for Chelsea.

De fleste tror på en Chelsea-sejr til odds 1.37, jeg bevæger mig imod strømmen og tror, at det bliver til endnu en uafgjort til odds 5.50.

Kampstart: mandag kl. 21:00

 

Undervejs når Premier League-kampene er i fuld gang, har du mulighed for at finde en masse live betting – god fornøjelse.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder