I denne runde kan vi ikke se frem til nogen topbrag, men det gør ikke kampene mindre interessante. Der er nemlig altid 1-2 tophold, som ender med at smide vitale point mod de lavere rangerede hold i tabellen.

Hvem bliver det mon denne gang?

888sport banner

Arsenal vs. Cardiff

Arsenal fik med deres seneste sejr over Chelsea mindsket afstanden til dem, så der nu kun er tre point op til dem på fjerdepladsen.

Arsenal vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at lægge pres på Chelsea. The Gunners kan gøre det ved at hive en sejr hjem mod Cardiff, som kommer på besøg.

Cardiff er i øjeblikket en potentiel nedrykker, og hvert point, de kan få skrabet sammen, er afgørende i nedrykningsdramaet.

Cardiff måtte tidligere sande, at deres nærmeste konkurrent i kampen om at blive i Premier League, Newcastle, var for stærke. De løb ind i snitter på 3-0, så der skal ledes dybt for at kunne forblive optimistiske i håbet om at blive i Premier League.

En Arsenal-sejr giver odds 1.25.

Kampen bliver fløjtet i gang på tirsdag kl. 20:45.

 

Manchester United vs. Burnley

United er ubesejrede i otte kampe, og den niende sejr ligger lige rundt om hjørnet. United slog senest Arsenal i FA-cuppen og rider på en ubrydelig bølge.

Det bliver spændende at se, hvor lang tid denne fantastiske stime fortsætter. United har i hvert fald glemt, hvordan det føles at tabe. Solskjærs ansættelse har været det, United længe har haft brug for – det har forløst Uniteds potentiale.

Burnley skal spille over evne, og United skal halte en hel del, hvis Burnley skal have en chance mod det mest stabile hold i Premier League i øjeblikket.

En 3-1 sejr til United giver odds 10.00.

Opgøret bliver skudt i gang på tirsdag kl. 21:00.

 

Newcastle vs. Manchester City

Newcastle er nok realistiske i forhold til, at det nok ikke bliver i kampen mod City, at de får øget afstanden ned til nedrykningsstregen.

Newcastle har lige nu tre point ned til nedrykningsstregen, så hvert enkelt point tæller for dem. Det bliver derfor et defensivt mandskab, som kommer til at stå som sild i en tønde i eget felt. Alle midler skal sættes ind for at få point.

City er i den grad tilbage på sporet efter et mellemfornøjet juleprogram. Sejren over Liverpool for et par runder siden satte gang i City-maskinen igen.

City kan ikke tillade sig at tabe eller overhovedet miste point, hvis de vil holde stand med Liverpool. Fire point skiller dem ad, og det bliver spændende at se, hvilket hold der først bukker under.

En City-sejr giver 1.20, og et handicap odds på 3-0 og en City-sejr giver odds 4.50.

Kampen begynder på tirsdag kl. 21:00.

 

Bournemouth vs. Chelsea

I sidste runde var Chelsea det eneste tophold, som tabte. Chelseas manager, Sarri, var ikke tilfreds med engagementet fra sine spillere.

Chelsea kan ikke tåle at tabe mere terræn i toppen af tabellen, for Arsenal og United ånder dem lige i nakken.

Chelsea skal på onsdag på en overkommelige opgave ude mod Bournemouth. Eller kan Bournemouth gøre livet sur for Chelsea?

Bournemouth ligger solidt i midten af tabellen, men tungen skal stadig holdes lige i munden, for få nederlag kan føre til, at Bournemouth bliver involveret i bundstriden igen.

En uafgjort kamp giver odds 4.00.

Kampen begynder på onsdag kl. 20:45.

 

Liverpool vs. Leicester

Liverpool har for tiden været knap så overbevisende, som de var for fire runder siden. Sidste runde vandt de knebent 4-3, hvor defensiven viste svaghedstegn. Mo Salah og resten af Liverpools offensiv er dog stadig brandvarme, og så længe de scorer flere mål end modstanderen, så går alting nok.

Det kommer bestemt heller ikke til at blive lettere, når Leicester gæster Anfield. De ligger pt. nr. 9 og har muligheden for at komme op på en syvendeplads.

Leicester har tidligere været topholdenes bøddel, hvor de blandt andet slog Chelsea og City i julen. Liverpool skal træde varsomt, hvis de ikke skal løbe ind i sæsonens andet nederlag.

Målrigt bliver det - det er lige så sikkert som amen i kirken. Over 4.5 mål i kampen giver odds 4.00.

Kampen starter på onsdag kl. 21:00.

 

Tottenham vs. Watford

Tottenham er lige for tiden hårdt ramt. Skaderne hagler ned over London-klubben. Deres helt store stjerne, Harry Kane, er skadet i flere uger, hvis ikke måneder. Udover det er Dele Ali og Son også skadede, og de er ude på ubestemt tid.

Tottenham var heldige med, at de i sidste runde sikrede sig en sejr i de allersidste sekunder ude mod bundholdet Fulham.

Tottenham skal derfor virkelig kridte skoene, hvis de skal slå Watford, som kommer på besøg. The Hornets ligger godt til i tabellen, hvor de indtager syvendepladsen.

Watford kan godt bide fra sig og kan godt gå hen og blive en torn i siden på Tottenham.

En uafgjort kan godt gå hen og blive aktuel – den giver lige nu et odds på 3.80.

Opgøret starter på onsdag kl. 21:00.

 

Find en masse odds på de resterende Premier League-kampe her  

 

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder