Det bliver på mange måder en ny udgave af Premier League i denne sæson, da flere ændringer træder i kraft.

Den største ændring bliver, at dommerne fra nu af kan benytte VAR som hjælpemiddel, så de i større omfang kan træffe de rigtige beslutninger og dermed retfærdiggøre besværlige kendelser på banen.

VAR kommer i den grad til at have sin effekt på godt og ondt i nogle af de kommende kampe - bare tænk på Champions League i sidste sæson.

Ud over VAR, kan klubberne og ikke mindst spillerne se frem til en lille spillerpause i februar, hvor en runde kommer til at foregår over to weekender – weekenden fra den 8 og 15 februar.

Det er længe blevet diskuteret, at det tætte kampprogram i England har givet andre klubber, udenfor England, en større fordel i forhold til at præstere bedre i Champions League og Europa League. Det bliver der delvist lavet om på nu.

Du kan læse meget om, hvad der ellers er nyt i Premier League 19/20 her.

banner

Hvad for nogle kampe og odds kan vi se frem til i første runde?

Liverpool vs. Norwich

Liverpool og Norwich får lov til at åbne Premier League-ballet for den nye sæson.

Det bliver lige på og hårdt for oprykkerne fra Norwich, efter deres tilbagevenden til den bedste engelske række.

Et på besøg på Anfield i første runde, havde en hver oprykker nok været foruden, især efter Liverpools vanvittige hjemmebanestatisk fra sidste sæson – 0 nederlag, som det eneste hold i Premier League.

Norwich bliver hårdt spændt for, og derfor kommer Liverpool også til at score over 2.5 mål i kampen til 1.70.

Kamptidspunkt: fredag kl. 21:00

 

West Ham vs. Manchester City

Det kommer aldrig som nogen overraskelse, når Premier League-oddsene favoriserer de forsvarende mestre fra City. Det skete 9 ud af 10 gange i sidste sæson, og denne sæson bliver ingen undtagelse.

Derfor skal vi tit på jagt efter nogle andre udfald end en City-sejr, især mod et hold som West Ham, som City burde slå.

City havde et scoringssnit på 2,50 mål pr. kamp i Premier League i sidste sæson – det taler for, at City scorer over 2.5 mål til odds 1.97.  Skulle det væddemål gå hurtigt hjem, så kan man altid ty til liveoddsene undervejs i kampen.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 13:00

banner

 

Tottenham vs. Aston Villa

Aston Villa får lov til at prøve sin kræfter af mod topholdet, Tottenham, som nok går hen og overgår Villas kræfter på mange parametre.

Ingen forventer, at Aston Villa kan gøre noget på udebane mod Tottenham. Enten falder de helt igennem, eller også rammer de en god dag, hvor Tottenham har en dårlig dag - og det har vi set, at Tottenham kan have.

Umiddelbart kan Tottenham heller ikke lade være med at undervurdere Aston Villa.

Et mindre sats på en uafgjort eller en sejr til Aston Villa er værd at overveje til odds 5.75 og 11.00. Vi ser kampen an de første 10-20 minutter og derefter kunne vi overveje mere sikre fodboldodds, hvis det andet odds er så godt som tabt. 

Kamptidspunkt: lørdag kl. 18:30

 

Manchester United vs. Chelsea

Rundens kamp og en fantastiske måde, at fejre den nye Premier League-sæson på.

United vs. Chelsea – Solskjær vs. Lampard. De to klubikoner, som har overtaget roret som træner for deres respektive klubber skal forsøge at få en perfekt start i den nye sæson.

Men hvor står de to hold?

Hvad betyder det, at Lampard er kommet til og Hazard er væk?

Har Solskjær spillernes tillid og hvad med Pogba og Lukaku, har de tankerne på noget andet.

Det bliver en svær kamp at spå om, da ingen rigtig ved, hvor de to hold står, før de har spillet et par runder af den nye sæson. Online betting-markederne har dog en fidus til at United sejrer til odds 2.20.

Kamptidspunkt: søndag kl. 17:30

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Optakt: Liverpool vs. Manchester United

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

De største agenter i fodboldbranchen

De største agenter i fodboldbranchen

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

10 af de bedste danske fodboldspillere i Premier League – del 1

10 af de bedste danske fodboldspillere i Premier League – del 1