Vi ser frem til søndag, når Premier League endnu engang har et topbrag på programmet. Arsenal skal forsøge at stoppe et United-mandskab, som er ude af kontrol.

Begge hold var i kamp i ugens løb – og begge hold med hver deres oplevelse.

United formåede med et reservespækket mandskab at gøre det umulige med lidt hjælp fra VAR – nemlig at lave et sensationelt comeback mod PSG i Champions League. Man sidder stadig og undrer sig over, hvordan PSG kunne jokke i spinaten – og så på den måde. United-spillerne og -fansene må stadig være fyldt op af eufori, hvilket helt sikkert også blive synligt på søndag. 

arsenal & united

Solskjær er allerede blevet en endnu større legende i United, eftersom de klarer det fortrinligt i Premier League og nu er at finde i en kvartfinale i Champions League – hatten af for Solskjær.

Når det begynder at køre på skinner for Arsenal, og spilleglæden oser ud af spillerne, og de kommer ind i en god stime, skiftet det gang på gang til at gå den modsatte vej igen, og spillet på banen begynder at smuldre gevaldigt. Det skete i torsdags, da de tabte 3-1 på udebane mod middelmådige Rennes i Europa League.

Under Solskjærs kommando har United kun tabt én ud af 17 kampe, og det gælder alle turneringer. Kan Arsenal blive det første hold i Premier League, som formår at bryde Uniteds ubesejret stime i Premier League?

 

Arsenal vs. Manchester United

Arsenals Manager, Emery. har i sin tid ikke fået bugt med United endnu. Det har den spanske manager til gode. De tre gange, hvor der har stået United på menuen, har menuen været uspiselig. I det seneste indbyrdes opgør endte United med at udklasse Arsenal i egen hule i FA-cuppen med en 1-3 sejr.

Arsenal & Man Utd

Arsenal må derfor være ekstra opsatte efter at få has på United og ikke mindst ødelægge Solskjærs imponerende indtog i Premier League.

United har stadig mange spillere på skadeslisten, men det bliver dog et mere forstærket United-hold, som Arsenal kommer til at møde end det United-hold, PSG stod overfor i Champions League.

Bookermakerne har Arsenal som favorit. Jeg går dog imod strømmen og tror, at United igen triumferer mod alle odds. Hvis en United-sejr kommer i hus, giver det odds 3.10.

 

Topkampen mellem disse historiske mandskaber begynder på søndag kl. 17:30.

 

Du har rig mulighed for at finde odds på de andre Premier League-kampe her og en masse andre odds på nettet.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Superliga: Sidste runde og EL

Superliga: Sidste runde og EL

Copa del Rey og DFB-Pokal

Copa del Rey og DFB-Pokal

Superliga: Nedrykning og Europa League del 2

Superliga: Nedrykning og Europa League del 2

FA Cup-finalen

FA Cup-finalen

Landspokalfinalen

Landspokalfinalen