Begge mandskaber stræber i øjeblikket efter at opnå succes i Europa udover Premier League.

I Premier League har de to hold dog hver deres målsætning. Chelsea skal forsøge at sikre sig en plads i top-4 og dermed sikre sig en billet til næste sæson i Champions League.

Ledelsen i Chelsea tolerer ikke, at man ligesom i år må nøjes med Europa League. Hvis det skulle gentage sig, kommer flere af Chelseas stjerner til at løbe skrigende bort – de vil spille Champions League.

Chelsea er derfor nødsaget til at holde næsen i sporet i de resterende fem runder. United, Arsenal og Tottenham ånder Chelsea i nakken. Kanonerne skal derfor køres i stilling mod Liverpool – Chelsea skal helst undgå at tabe.

888sport banner

Liverpool kører i øjeblikket et dødt løb mod City i kampen om Premier League-trofæet – det kan det i hvert fald ende med at blive en kamp, hvor målscoreren måske kommer til at være afgørende.

Liverpool har dog ligesom City stor interesse i at vinde Champions League. Spørgsmålet er bare, om det kan lade sig gøre at vinde begge turneringer? Meget tyder på, at når det virkelig begynder at spidse til, begynder et af holdene måske at foretrække den ene turnering frem for den anden. Det kan få fodbold-oddsene til at eksplodere i de respektive turneringer.   

 

Søndagsbraget

Denne kamp kan være afgørende for, hvor mesterskabet ender i år. Liverpools resterende program ser overkommeligt ud, hvis de slår Chelsea. Et nederlag eller en uafgjort vil højst sandsynligt sende titlen til City. City har dog i 35. runde en svær hjemmekamp mod Tottenham, som måske kan komme Liverpool til gode, hvis Tottenham kan drille de forsvarende mestre.

Liverpool er pisket til at gå ind og vinde kampen. Der ikke plads til flere streger i regningen, hvis Liverpool vil bevare chancen for få dem på titel-kortet igen efter mange års fravær. Derfor bliver det værd at holde øje med livebetting-muligheder, når kampen er skudt i gang.

Chelseas offensiv halter i øjeblikket gevaldigt efter Liverpools. De tre musketerer oppe foran i Liverpool, Firmino, Mané og Salah, har til sammen leveret 47 mål og 14 assists. Hazard er den offensivspiller i Chealsea, som bærer det tunge læs. Han har således leveret 16 mål og 12 assists. Pedro følger et stykke efter med 8 mål og 1 assist.

Fakta lyver aldrig og derfor vil de flestes sunde fornuft nok mene, at Liverpool vinder kampen. Salah har dog indtil fornyligt været inde i en længere måltørke. Det fik han dog vendt i kampen mod Southampton.

De væddemål, som inkluderer mål, er derfor mest interessante i denne kamp. Der bliver scoret under 3.5 mål i kampen til odds 1.42. Og så scorer Mané og Hazard til henholdsvis odds 2.20 og 3.90.

Topbraget begynder på søndag kl. 17:30 – god fornøjelse.

 

Du har rig mulig for at finde en masse andre odds online på de andre kommende Premier League-kampe.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder