Det er atter tid til Superliga-fodbold!

Hver uge vil denne artikel blive opdateret med optakt til kampene i Superligaen og de mest interessante spilforslag. Se Superliga-tabellen i bunden af denne artikel.

Find alle odds på Superligaen her!

888sport

Superligaen er gået ind i slutspilsfasen, så derfor er rundens syv kampe fordelt på tre forskellige gruppespil. Vi tager dog en kamp ad gangen.

Silkeborg IF – FC Helsingør

Hjemme på eget græs har Silkeborg IF været stærke i denne sæson, så derfor er hjemmeholdet naturligvis også favorit mod FC Helsingør, der trods 1-0-sejren over FC Nordsjælland i seneste runde har haft en svær sæson. Christian Lønstrup og kompagni har tabt 10 af sæsonens 13 udekampe, og det ligner endnu et nederlag til oprykkerne. En sejr til Silkeborg giver odds 1.80.

Hobro IK – AGF

Det ligner en tæt dans om Europa-playoff og nedrykningsslutspil i den ene af de to kvalifikationspuljer. Hobro og AGF er aktuelt nummer ét og to i deres pulje, og kun tre point skiller de to mandskaber. Der er derfor vigtige point på spil i Hobro, der har haft en vanskelig forårssæson hidtil. AGF har tværtimod været godt kørende, og særligt i defensiven har David Nielsens mandskab haft godt styr på tingene. Det ligner en ny målfattig affære mellem to mandskaber med offensive udfordringer. Kommer der under 2.5 mål i kampen, giver det odds 1.61.

Randers FC – Lyngby BK

I den anden kvalifikationspulje er Randers og Lyngby i en vanskelig situaiton. De to hold har henholdsvis 11 og 10 point op til en placering i top to, og derfor handler deres indbyrdes kamp om at positionere sig i forhold til det kommende nedrykningsslutspil. Randers må have selvtillid efter 4-1-sejren over OB, og det kan give en ny sejr på hjemmebane søndag eftermiddag. En sejr til hjemmeholdet giver odds 2.15.

OB – SønderjyskE

Både OB og SønderjyskE kan reelt sikre sig en plads i Europa-slutspillet med en sejr, og det kan give en interessant dynamik i søndagens opgør. Omvendt vil uafgjort muligvis være fint for begge mandskaber, der næppe kan blive indhentet af Randers og Lyngby, så det kan give en forsigtig indledning på kampen. Står det uafgjort efter første halvleg , giver det odds 2.12.

FC København – FC Nordsjælland

En interessant kamp i toppen af Superligaen, hvor der stadig er spænding om både guld, sølv og bronze. FC København er kun seks point fra FC Nordsjælland på tredjepladsen og kan altså hale kraftigt ind Farum-klubben. Ståle Solbakkens mandskab har været forårets bedste hold vurderet på point, og de forsvarende danmarksmestre er også favoritter mod FCN. En sejr til hjemmeholdet giver odds 1.90.

AaB – Brøndby IF

Brøndby buldrer af sted mod det danske mesterskab, men det er altid en vanskelig opgave at spille i Aalborg. AaB er kommet godt af sted i denne forårssæson. Nordjyderne har kun lukket to mål ind i de seneste fem kampe, hvilket må give en defensiv selvtillid, der kan være svær at nedbryde for Brøndby. Det ligner derfor en målfattig affære. Kommer der under 2.5 mål i kampen, giver det odds 1.76.

AC Horsens – FC Midtjylland 

AC Horsens sneg sig med i top seks og skal nu kæmpe mod landets stærkeste mandskaber i resten af foråret. Det bliver en stor mundfuld, men optimismen blomstrer i Bo Henriksens humørlaboratorium, og man skal ikke afskrive Den Gule Fare, der kun har tabt én hjemmekamp i denne sæson. Det var mod FC Midtjylland, men det er ikke umuligt, at Horsens får en lille revanche her og undgår nederlag. Spiller man på ”Horsens-sejr eller uafgjort”, giver det odds 2.25.

Læs også
Playoff-gysere: Hvem tager Superliga-billetterne?

Playoff-gysere: Hvem tager Superliga-billetterne?

Overblik: De bedste mål nogensinde ved VM

De bedste mål i VM-historien

Forskellen mellem at spille på top-ligaerne og de lavere rækker

Betting-guide: Forskellen på store og små ligaer

Optakt til Champions League-finalen: Hvem tager trofæet?

Stor optakt til Champions League-finalen!

Mindernes Allé: Historiske finaler i Champions League

Mindernes Allé: Historiske finaler i Champions League