Mens den nordlige del af Europa er gået i fodboldmæssig vinterhi, er de sydlige egne af kontinentet stadig i sving.

Helt op til juletid bliver der således spillet fodbold i flere af de store ligaer, og Italien er ingen undtagelse.

Der er således fuldt program i Serie i dagene op til juleaften, og derfor er der masser af fodbold at se frem til. Vi kigger nærmere på fem interessante kampe fra den kommende runde i Serie A. 

888sport banner

Cagliari – Fiorentina

Cagliari er inde i en svingende periode i Serie A og ligger placeret midt i tabellen, så der er ikke meget tvivl om favoritrollen fredag aften. Gæsterne fra Fiorentina er ubesejret i fem kampe i træk i Serie A-sammenhæng, og selvom det senest blev 0-0 mod Genoa, bør Firenze-holdet kunne tage tre point i denne kamp. Fiorentina har vundet tre af de seneste fire indbyrdes opgør, og bliver det en udesejr fredag aften, giver det odds 2.12

Napoli – Sampdoria

Med 38 scoringer i sæsonen hidtil er topholdet fra Napoli også det mest scorende i Serie A, og napolitanerne begynder så småt at drømme om et mesterskab. Topstriden er imidlertid tæt, og kampen mod Sampdoria har derfor stor betydning. Sampdoria har også været fint kørende på målscoringsfronten i denne sæson, og de to hold har hver især blot gået fra banen fire gange i denne sæson uden at lave mål. Det ligner således en underholdende affære lørdag eftermiddag, hvor vi meget vel kan få mål i begge ender. Begge hold til at score giver odds 1.80

AC Milan – Atalanta

Det skulle have været starten på en ny storhedstid i AC Milan i denne sæson, da en ny ejerkreds satte sig for bordenden i Milano-klubbens, mens der blev investeret kraftigt på sommerens transfermarked. De store resultater lader dog stadig vente på sig, og inden weekendens kamp har Atalanta samlet lige så mange point som milaneserne, og der er derfor vigtige point på spil i kampen mellem de to hold, der begge ligger i subtoppen af Serie A. I seks af de seneste ti indbyrdes kampe er der maksimalt blevet scoret to mål, og tager man kampens betydning in mente, ligener det en ny målfattig affære. Bliver der scoret under 2.5 mål i opgøret, giver det odds 1.90.

Sassuolo – Inter

via GIPHY

Inter holder stadig trit med de øvrige tophold, og det skyldes især én mand. Med 17 mål i 17 kampe i sæsonen hidtil har Mauro Icardi været fuldstændig ustoppelig for Inter frem til nu. Argentineren har stået for 50 procent af Inters scoringer, og med seks mål i de seneste fem kampe er anføreren brandvarm. Med 28 indkasserede mål har Sassuolos defensiv også haft nogle udfordringer i denne sæson, og det er sandsynligt, at Inter kommer på måltavlen et par gange i kampen. Udeholdet til at score over 1.5 mål i kampen giver odds 1.71.

Juventus - Roma

Juventus kæmper for at vinde endnu et mesterskab og er igen inde i en god periode, men Roma er ikke nogen let modstander i Serie A. Hovedstadsholdet har blot lukket 10 mål ind i sæsonen indtil videre, hvilket er færrest af alle, og de ni clean sheets deles kun med Juventus, der i Gianluigi Buffon stadig har en klassekeeper mellem stængerne. Det ligner derfor en kamp med få scoringer, og kommer der under 2.5 mål i opgøret, giver det odds 1.91.

Læs også
Nicklas Bendtner løn og karriere

Nicklas Bendtner løn og karriere

Martin Braithwaites løn og karriere

Martin Braithwaites løn og karriere

Kasper Schmeichel løn og formue

Kasper Schmeichel – løn og formue

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?