Der er ikke mange dage tilbage af 2017, men inden årsskiftet skal der stadig spilles fodbold i enkelte lande.

Et af de steder, hvor bolden fortsat ruller, er Italien, hvor der er fuld spillerunde den 29. og 30. december.

Herunder følger optakt og spilforslag til fem kampe.

888sport banner

Crotone – Napoli

Topholdet Napoli skal på besøg hos bundholdet Crotone, og de suveræne napolitanere er store favoritter. Det bør give sig udslag i mål, for Napoli har været et spændende og offensivt hold at følge i denne sæson. Det er blevet til hele 41 kasser i sæsonens 18 kampe indtil videre , og da Crotones forsvar har lukket 36 mål ind hidtil, lugter det af scoringer. Kommer der over 2.5 mål i kampen, giver det odds 1.64.

Fiorentina – AC Milan

Sikke en skuffelse denne sæson har været for AC Milan. Den falmede storklub satsede ellers stort i transfervinduet i sommer med flere prestigefyldte salg, men håbet om at blive en del af toppen i Serie A igen er ikke længere særligt realistisk i denne sæson. Senest blev det et 0-2-nederlag hjemme mod Atalanta, og selvom der stadig kun er tre point op til en sjetteplads i ligaen, gør det ondt i selvforståelsen, at klubben ligger nummer 11. Nu skal man på besøg hos Fiorentina, der er ubesejret i seks Serie A-kampe i træk. Milan har ikke vundet i Firenze siden 2014, og hjemmeholdet er også favorit denne gang. Fiorentina-sejr giver odds 2.16.

Roma – Sassuolo

Lige før juletid vandt Sassuolo overraskende 1-0 over Inter, og nu venter en ny stærk modstander fra toppen af Serie A. Roma tabte topkampen mod Juventus for en uge siden, og hjemmeholdet har derfor brug for en sejr for at holde trit med toppen. Sassuolo har aldrig vundet over Roma i Serie A-sammenhæng, og fire af de fem seneste indbyrdes opgør har givet sejr til hovedstadsholdet, hver gang med minimum to overskydende mål. Roma-sejr med handicap 0-1 giver odds 1.73.

Inter – Lazio

via GIPHY

Ugens store kamp i Serie A er topopgøret mellem Inter og Lazio, der er placeret som henholdsvis nummer tre og fem i den italienske Serie A. Begge hold har været særdeles målfarlige i denne sæson, hvor de tilsammen har scoret 77 mål indtil nu. Når man tænker på, at Lazio kun én gang i sæsonen er gået fra banen uden at score, mens Inter råder over Serie A-topscoreren Mauro Icardo, ligner det en kamp med mål i begge ender. Begge hold til at score giver odds 1.57.

Verona  - Juventus

Der bør være klasseforskel, når Verona møder Juventus, for der er hele 21 points forskel mellem de to klubber, der ligger i hver sin ende af tabellen. Derfor er Juventus også klar til favorit i kampen. Der ligger god værdi i at kigge på en Juventus-sejr med rent bur. Hele 10 gange i sæsonen har Gigi Buffon leveret et clean sheet, mens Verona er gået fra banen uden at score otte gange. Juventus har spillet fem kampe i træk til nul, og det er ikke umuligt, at det sker igen. Udeholdet vindermed rent bur giver odds 1.81

Læs også
Nicklas Bendtner løn og karriere

Nicklas Bendtner løn og karriere

Martin Braithwaites løn og karriere

Martin Braithwaites løn og karriere

Kasper Schmeichel løn og formue

Kasper Schmeichel – løn og formue

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?