Det er igen blevet hverdag i United 

Solskjær skal for alvor bevise sit værd, nu hvor modvinden for alvor har meldt sin ankomst i United.

Modvinden fik for alvor korthuset til at blæse sammen i United, da de blev klasket 4-0 på udebane mod Everton. Alle hold kan have en dårlig dag på kontoret, men for et prestigefyldt hold som United er tre nederlag i fem kampe en tand for meget.

Til Uniteds held tabte de tre andre foranliggende hold, Arsenal, Chelsea og Tottenham, også deres kampe i sidste runde, så håbet for at spille Champions League igen næste sæson lever stadig.

 

Mesterskabet er nu førsteprioritet for City

Citys tunge skuffelse i Champions League må have efterladt opflammeret ild i øjnene på City-spillerne for at bevise, at det var en fejl, at de røg ud af Champions League. Mesterskabet i Premier League kunne derfor være et godkendt plaster på såret for Guardiola og hans tropper.

888sport banner

City står med gode kort på hånden i forhold til, at de har spillet en kamp færre end Liverpool, som er to point foran. City kan dermed afgøre mesterskabsløjerne selv, hvis de formår at vinde de sidste fire kampe.

Ud af de fire kampe bliver kampen mod United klart den sværeste. Hvis City vinder den, er mesterskabet inden for rækkevidde. Find odds online på mesterskabsduellen.

 

United vs. City

Det vil fryde United, hvis de kunne spolere Citys mesterskabsdrømme. Det ville være tungt for alle, som har en forkærlighed for United, at se den anden bydel snuppe mesterskabet for andet år i træk.

Det ville gøre Solskjær endnu mere elsket, hvis han og holdet kunne drille City og vinde Manchester-derbyet. United ville nok ikke have noget imod at give Liverpool en matchbold i mesterskabsduellen, bare så længe City ikke vinder mesterskabet igen i år.  

United er dog igen i år undertippet i forhold til City. Tabellen lyver ikke – City er 24 point bedre end United. Den forskel kommer til at blive tydelig i Manchester-derbyet. Især også fordi United på det seneste har været præget af flere kollektive nedsmeltninger. Ikke meget tyder på, at de kan få vendt skuden mod stabile City.

Disse derby-dueller har dog tit deres helt eget liv, hvor placeringer i tabellen kan være fløjtende ligegyldige, da meget mere er på spil end bare point. Det udjævner odds en lille smule, i forhold til, hvis det ikke var et derby-opgør.

Men City-ekspressen er kørt for længst og United må derfor kigge langt efter City i kampen på onsdag. City vinder selvom de starter med at være bagud med 1-0, hvilket giver odds 2.14.

Skulle et hurtigt mål falde indenfor de første 10 minutter, bliver kampen en målrig affære – hold derfor øje med live betting-mulighederne.

Manchester-opgøret begynder på onsdag kl. 21:00

 

Varm op til Manchester-derbyet med en masse andre fodbold-odds.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder