Det er et af de helt store rivalopgør i engelsk og international fodbold, der spilles lørdag eftermiddag på Old Trafford.

Manchester United tager imod Liverpool, og de to klubbers rivalisering går mange år tilbage og handler om meget mere end bare fodbold. Det er også en fortælling om to arbejderbyer, der har konkurreret med hinanden, mens det på banen i mange år har handlet om trofæer og point.

Nu ligger begge klubber i toppen af Premier League med kun to point mellem dem, og derfor er det en vigtig kamp, der spilles lørdag eftermiddag i Manchester.

888sport

Manchester United er svag favorit

For José Mourinhos Manchester-mandskab er lørdagens en kamp en mulighed for at bygge videre på den gode stime, klubben er inde i.

I Premier League-regi er klubben oppe på to sejre i træk, og selvtilliden bør være intakt inden den kommende Champions League-kamp mod Sevilla.

Det ligner ikke nogen let kamp mod Liverpool, men hjemme på Old Trafford har Manchester United været stærke i denne sæson med 11 sejre, to uafgjorte og kun ét nederlag til følge. Kun seks gange er der blevet scoret mod Manchester United i sæsonens foregående 14 kampe.

Derfor må hjemmeholdet også betegnes som svag favorit i kampen, og en sejr til Manchester United giver odds 2.68.

Liverpools dårlige statistik

via GIPHY

Liverpool er imidlertid ikke nogen ueffen modstander, og det er kun blevet til et nederlag for Jürgen Klopp og kompagni i de seneste 20 Premier League-kampe.

Klubben har også spillet sig sikkert videre i Champions League, og med tre Premier League-sejre i træk er selvtilliden også intakt hos gæsterne.

Liverpool har imidlertid kun vundet ét af de seneste ti opgør mod Manchester United, og alene den statistik vidner om, at det bliver svært for gæsterne på Old Trafford lørdag eftermiddag.

Det er måske mest realistisk at sætte næsen op efter et uafgjort resultat, for de seneste fire kampe mellem de to hold er endt uden vinder. Ender kampen uafgjort, giver det odds 3.40.

En målfattig affære

Det kan meget vel blive en forsigtig kamp med få scoringer. De seneste seks indbyrdes kampe mellem de to hold har kun budt på maksimalt to mål, og senest blev det 0-0, da de to hold mødtes på Anfield i oktober.

Ingen af de to hold har interesse i at tabe, og det kan skabe en mere defensiv forestilling, så man skal ikke nødvendigvis forvente et festfyrværkeri af mål.

Mere sandsynligt er det, at det bliver en kamp med få scoringer, og kommer der under 2.5 mål i opgøret, giver det odds 2.00.

Kampen mellem Manchester United og Liverpool fløjtes i gang på Old Trafford i Manchester lørdag klokken 13.30.

Find alle odds på kampen her!

Læs også
Optakt: Danmark vs Frankrig

Danmark vs Frankrig: Dansk avancement ved VM?

VM-optakt: Fire kampe fra Gruppe C og D

VM-optakt: Afgørelsens time i Gruppe C og D

VM-optakt: De sidste kampe i Gruppe A og B

VM-optakt:  De sidste kampe i Gruppe A og B

VM-optakt: Danmark vs Australien

Optakt: Endnu en dansk sejr mod Australien?

VM: Historiske facts og vilde rekorder

VM: Historiske facts og vilde rekorder