United byder Liverpool op til dans på drømmenes teater. Det lyder næsten som en fortryllende teaterforestilling. I hovedrollerne spiller Solskjær og Klopp. Solskjær spiller lærlingen, som skal op imod en mester.

Dette teaterstykke fremføres på søndag, hvor vi kommer til at opleve en masse dramatik og underholdning.

Hvor står Manchester United?

Solskjær og hans tropper står over for en periode, som nærmest kun består af manddomsprøver. De dumpede mod et velspillende PSG i Champions League.

De fulgte dog op på nederlaget med manér, da de slog Chelsea i FA Cuppen. I den kamp måtte de undvære Martial og Lingard – andre spillere trådte derfor i karakter og sikrede dem sejren.

På søndag venter Liverpool – kan United og Solskjær mon bestå endnu en manddomsprøve?

I hvilken forfatning er Liverpool?

United kan glæde sig over, at de ikke kommer til at møde Liverpool i den samme forfatning som i efteråret. Niveauet i Liverpool har normaliseret sig en smule i forhold til det høje niveau, de leverede i efteråret.

Liverpools offensiv har mistet skarpheden foran mål, og forsvaret er ikke den samme uigennemtrængelige mur, som det var tidligere. Bevares – Lovren er også skadet, og Van Dijk har været i karantæne.

Det bliver spændende at se, hvem Klopp vælger som midterforsvar.

 

Kampen: Man Utd vs. Liverpool

Liverpool har ikke fået fornøjelsen af at møde det forvandlede United-hold endnu. Jeg tror dog næppe, Liverpool vil kalde det en fornøjelse – de skal skærpe alle deres evner på banen, hvis de skal slippe med skindet i behold på Old Trafford.

Især Pogba er lige pludselig gået hen og blevet alle de penge værd, som United betalte for ham dengang. Han bruser af selvtillid. Hvad har Klopp mon i ærmet for at få stoppet Uniteds alt-mulig-mand?

Der hersker ingen tvivl – vi kommer til at se to hold, som gerne vil frem på banen, men som har en kontrolleret og respektfuld defensiv. For det bliver begge hold nødt til at have fokus på, da både United og Liverpool har en verdensklasse offensiv.

888sport banner

Det bliver en målrig kamp, hvor der bliver scoret over 3.5 mål. Det giver odds 3.05.

Topopgøret bliver fløjtet i gang søndag kl. 15:05 – god kamp!

Du kan finde en masse andre odds på kampen og de andre Premier League-kampe her.  

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder