Hvordan klarer de to hold sig?

Arsenal fik vist i midt ugen, at de for tiden er et hold med masser af spilleglæde og overskud. Det fik Bournemouth at mærke på den hårde måde, da de tabte 5-1 til the Gunners.

Arsenal har på det seneste lukket Tottenhams forspring markant, eftersom Tottenham har tabt to i streg og Arsenal har vundet to i streg. Hvis Arsenal løber af med sejren, har de kun et point op til Tottenham på tredjepladsen. Arsenal stiller kanonerne i stilling!

888sport banner

Det kører ikke på skinner for Tottenham i øjeblikket, da de har lidt to nederlag i træk. Kampen i onsdags mod Chelsea trak tænder ud for Tottenham og nu venter endnu et stærkt hold, som kan gøre Tottenham tandløse, hvis de ikke hæver deres niveau.

Dette rivalopgør har dog sit eget liv. Holdenes formkurve betyder derfor intet i sidste ende, når kampen først er skudt i gang.

 

Tottenham vs. Arsenal

Der bliver skudt skarpt med fodtøjet og med mundtøjet på lørdag, når det hadefulde opgør bliver fløjtet i gang på Wembley.

Det bliver en kamp, hvor spillernes puls og følelser kommer til at gå højt, og det kan sagtens gå hen og få indflydelse på kampen i forhold til advarsler og tacklinger. Over 4.5 kort giver odds 1.83.

Tottenham har fået Harry Kane tilbage, men Tottenhams frontfigur mangler stadig lidt, for at vende tilbage til sit vanlige målniveau. Han har fundet vej til netmaskerne 15 gange i denne sæson.

Pochettino har i sin tid aldrig tabt hjemme til Arsenal og det håber den italienske manager selvfølgelig forbliver sådan efter på lørdag.

Emerys første derby mod Tottenham var en stor succeshistorie, da de sidste år i december slog dem 4-2 i egen hule. Det håber den spanske manager, at det gentager sig på lørdag, så de kan grave et dybere hul til Tottenham, da de vil have tabt tre kampe i streg.

I alle konkurrence har Arsenal og Tottenham mødtes 197 gange. Det er således blevet til 82 sejre til Arsenal, 64 sejre til Tottenham og 51 uafgjorte.

Forudsigelse: 2-2, uafgjort giver odds 3.60 og resultatet giver odds 10.50  

Kamp begynder på lørdag kl. 13:30

 

Andre Premier League-kampe

En kamp som også er værd at se, er Merseyside derby mellem Everton og Liverpool på søndag kl. 17:15. Du kan finde oddsene på kampen her

Ellers har du også mulighed for at finde en masse live odds på de forskellige Premier League-kampe.

 

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder