Alle fodboldelskere ser frem til på søndag, når Premier League vender tilbage i bedste stil, og Liverpool hjemme tager imod Tottenham.

Der er dømt topbrag, når Tottenham skal forsøge at fuldføre to missioner: øge afstanden ned til Arsenal på fjerdepladsen og spolere Liverpools mesterskabsdrømme.

888sport banner

Det bliver dog over Liverpool-spillernes lig, da de for alt i verden ikke må give City endnu en matchbold. Liverpool har spillet én kamp mere end City, hvilket er den primære årsag til, at Liverpool i øjeblikket ligger nr. 1.

Søndag bliver i sandhed en skæbnens dag for Liverpool, hvor de skal udvise klasse og ikke mindst have heldet med sig, som kommende mestre ofte har i svære perioder.

 

Liverpool vs. Tottenham

Landskampspausen kom bestemt ikke ubelejligt for Tottenham, eftersom de længe har lignet et hårdtsåret bytte. Det er således kun blevet til én sejr i de sidste fem kampe. Landskampspausen har givet Tottenham-spillerne et lille break ovenpå en svær periode.

Liverpool bliver nødt til at forholde sig til det scenarie, at Tottenham-spillerne kommer med fornyet energi. Tidspunktet må derfor ærgre Liverpool en smule.

Liverpool bliver sin egen værste fjende i dette tætte og nervepirrende kapløb med City om Premier League-titlen.

Holdenes taktik kommer til at spille kampen et puds, derfor bliver det en meget kontrolleret og knap så løssluppen kamp. Ingen hold kommer til at give sig. Derfor bliver det en kamp med få mål, medmindre kampen starter ud med en hurtig scoring, for så begynder præmisserne i kampen at ændre karakter. Intuition tager over for taktikken.

De fleste har en fidus til Liverpool i kampen mod Tottenham. En Liverpool-sejr giver således odds 1.63, og en Tottenham-sejr odds 5.75.

Et gave-odds i min optik ville være at oddse på, at begge hold scorer i kampen, og Liverpool vinder. Det giver et utroligt odds på 3.15. Selv tak, siger jeg bare.

Kamptidspunkt: søndag kl. 17:30.

 

Andre Premier League-kampe

Fulham vs. Manchester City

Lørdag står selvfølgelig også i Premier Leagues tegn. Du har mulighed for at varme op til søndagsbraget med City, som med sikkerhed kommer til at vinde med tenniscifre mod bundholdet fra Fulham, som har kniven for struben.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 13:30.

 

Manchester United vs. Watford

Solskjær får muligheden for at fejre sin fastansættelse med en sejr mod Watford på hjemmebane. Det kommer højst sandsynligt til at ske. Solskjær har allerede vundet kampen i sit hoved, hvis altså spillerne gør deres job.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 16:00.

 

Du har mulighed for at finde et utal af andre fodbold odds. God fornøjelse.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder