Et festfyrværkeri af en pokalfinale

Pokalfinale-bold har altid haft noget særligt over sig, fordi det at vinde titler er det, alle sportsfolk – og ikke mindst alle fans – lever og ånder for. Ens hjerte kommer til at springe et par slag over i spænding, hvis ens favorithold får lov til at spille en pokalfinale. Det er en kæmpe folkefest.

Motivationen både på banen og på lægterne vil være på sit højeste i disse kampe. Ingen kommer til at holde sig tilbage.

888sport banner

Til dette års pokalfinale kunne man nærmest ikke have ønsket sig to bedre finalister. De to guldkonkurrenter fra sidste sæson, Brøndby og Midtjylland, skal igen i år duellere om en titel.

De forsvarende pokalmestre fra Brøndby vil have hævn, efter Midtjylland i sidste sæson snuppede mesterskabet for næsen af dem. Omvendt vil Midtjylland sørger for, at denne sæson ikke bliver foruden en titel, eftersom FCK satte Midtjylland til vægs i mesterskabsduellen. 

Det bliver to sultne og veloplagte hold, som mødes i finalen, hvilket altid tegner godt.

 

Hvad bliver aktuelt i pokalfinalen?

 Alt kan ske i disse kampe, og der er mere på spil end bare pokalfinale efter Midtjylland og Brøndbys guld-strid fra sidste år.

Meget taler dog for, at Midtjylland burde hæve pokalen til sidst, da de været et par niveauer over Brøndby i denne sæson. Tabellen i ligaen lyver ikke – Midtjylland har været 25 point bedre end Brøndby. Derfor er det med god grund Midtjylland, som er favorit til kampen på odds.

Brøndby skal dog aldrig afskrives i disse kampe af to grunde: for det første slog de Midtjylland i deres senest indbyrdes opgør, og for det andet kommer Brøndbyfansene til at fylde det meste af Telia-Parken.

 

brøndby og midtjylland

Væddemål om kampens vinder er derfor svært utilregnelige. Derimod vil det være oplagt at oddse på, at kampen kommer til at indeholde over 3.5 mål til odds 2.63.

Et eller to af de fire mål bliver scoret af enten Onuachu eller Wilczek til henholdsvis odds 2.23 eller 2.70.

Kamptidspunkt: fredag kl. 17:00

 

Du har rig muligheden for at finde en masse andre interessante fodbold-odds inden pokalfinalen, og undervejs bliver liveoddsene helt sikkert også aktuelle. God fornøjelse.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
De mest loyale spillere i Premier League 19/20

De mest loyale spillere i Premier League 19/20

Nyttig viden frem mod pokalfinalen 19/20

Nyttig viden frem mod pokalfinalen 19/20

Sidste Bundesliga-runde for 19/20

Sidste Bundesliga-runde for 19/20

All-time stilling i de respektive fodboldligaer

All-time stilling i de respektive fodboldligaer

Del 3: statistikker - Premier League vs. Superligaen

Del 3: Statistikker - Premier League vs. Superligaen