Atlético Madrid vs Espanyol

Titeludfordrerne fra Atl. Madrid er for tiden lige i hælene af Barcelona, hvor det for engang skyld er tæt i toppen af La Liga. Flere hold byder sig til i toppen af tabellen, hvor Barcelona og Real Madrid ikke har fået en suveræn start som de plejer. Atl. Madrid kan i denne sæson lugte blod, og de vil presse citronen for at ende med titlen foran snuderne på Real og Barca.

I weekend skal Atlético op mod midterholdet, Espanyol, som er inde i en skidt stime med fem nederlag i træk i La Liga. Det ser med stor sandsynlighed ud til, at nederlagsstimen kun bliver større efter mødet mod Atlético på lørdag. Dog kan Espanyol trøste sig med, at de i de seneste to opgør mod Atlético har hevet to sejre hjem. Måske har Atlético lidt bange anelser for udfaldet af kampen på lørdag. Find alle odds på kampen her.  

Det går løs på lørdag d. 22., kl. 16:15.

888sport banner

Barcelona vs Celta Vigo

Danskefyldte Celta Vigo skal på lørdag en tur på Camp Nou. Der venter de danske Celta Vigo-drenge en ordentlig en på opleveren, når de skal stå overfor mægtige Barcelona og deres helt egen superstjerne Lionel Messi. 

Celta Vigo har haft nogle meget varierende resultater mod Barcelona. Senest hentede de en velfortjent uafgjort hjem, hvor det var en meget lige kamp. Andre gange har de fået stokkeprygl, hvor bl.a. de har tabt 5-0 to gange. Begge gange har været på netop Camp Nou. Kan Celta Vigo mon stå distancen, og kan Sisto eller Hjulsager snige nogle pinde i hjulet på Barcelona?

Messi lader til at have ild i øjnene i denne sæson – han vil op på højeste fodboldhylde igen. Det handler både om at sikre sig mesterskabet i La Liga og Champions League-trofæet. Spiller for spiller burde Barcelona kunne klare begge dele, men det kræver stadig en Messi i storform, hvilket han har været på seneste. Han har indtil videre leveret 14 basser og 10 oplæg i La Liga. Vi kan i hvert fald med stor sandsynlighed regne med, at de tal bliver højere efter mødet mod Celta Vigo på lørdag. En Barcelona-sejr og total antal mål på over 3.5 virker oplagt og giver et samlet odds på 1.67.    

 

Det går løs på lørdag d. 22., kl. 18:30.

Find alle odds på de resterende La Liga-kampe lige her.

 

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder