Hele julen er der udover Premier League også en masse Serie A-bold. Netop på lørdag byder Juventus Roma op på til dans, hvor der venter et intenst opgør mellem to traditionsrige klubber.

888sport banner

Juventus fører Serie A i overlegen stil

Juventus har igennem de seneste par sæsoner været svære at slå ned fra Serie A-tronen. Denne sæson er heller ingen undtagelse. De spadserer hen over al modstand i Serie A, hvor Cristiano Ronaldo fører an. Verdensstjernen kan man heller ikke komme udenom. Han har indtil videre i denne sæson bidraget med 11 mål og 5 assist i Serie A. Han har i den grad allerede fået sat sit aftryk i klubben. Hvis alt går som planlagt, ser det ud til, at Ronaldo til sommer kan fejre sit første italienske mesterskab til sommer. Scorer han mon på lørdag mod Roma? Hvis der ikke bliver scoret i første halvleg, giver det odds 2.33.

juve_vs_roma

Roma har fået grus i maskineriet

Roma virker stadig lidt slidte en lang og hård sidste sæson, hvor de endte i kvartfinalen i CHL og strøg til tops i Serie A. Det er dog blevet hverdag i hovedstadsklubben, hvor de lige nu ligger nr. 7 i Serie A. Flere mener, at tabet af Nainggolan har efterladt et kæmpe tomrum på midtbanen. N’zonzi har stadig gang i en lille tilvænningsperiode og er bestemt heller ikke samme type som Nainggolan. Samtidig har Romas tidligere målræv, Dzeko, også allerede været præget af en del skader i denne sæson. Det har i hvert fald kostet point på bundlinjen, at han ikke har været i form.

Juventus ligner en klar favorit

Man behøver vist ikke at være den store fodboldekspert for at kunne vurdere, at Juve er den klare favorit. Roma skal forberede sig mentalt på at udføre en handling, der kræver overvindelse, fordi der venter dem en kamp, hvor bussen skal parkeres på bedst italienerstil, hvis de skal holde Ronaldo og co. væk fra at score mere end 2-3 mål. Juventus har ligeledes et snit på ca. 2 mål pr. kamp, så de skal nok få scoret. Senest Juventus og Roma mødtes, endte det i 0-0 løsning. Dengang var Roma også i en anden forfatning. Så hvis det skal lykkedes at få noget med fra Torino, så skal Romas træner Di Francesco hive nogle taktiske genistreger op af hatten, for det får de brug for. En Juventus-sejr giver 1.45 igen, hvilket er et relativt ”okay” odds.

 

Kampen begynder på lørdag d. 22 dec. kl. 15. Hvis det har interesse, kan du finde odds på de resterende Serie A-kampe lige her.   

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder