Med indsættelsen som ’caretaker manager’ på det engelske landshold i de næste 4 kampe er Gareth Southgate en pludselig favorit til at overtage rollen på permanent basis. Hos 888sport giver Southgate pt. odds 2.0, så hans insisteren på ikke at være interesseret i jobbet gør åbenbart ikke indtryk på markedet.

I hælene på Southgate som favorit til at blive ny England Manager finder vi arbejdsløse Steve Bruce. Bruce forlod sit job i spidsen for Hull i sommers, da klubben kom ind i mudrede vande. Samtidig ville han allerede dengang gøre det nemt for det engelske fodboldforbund (FA red.) at få fat i ham, skulle de have interessen. Oddset på Steve Bruce er pt. i 3.0, hvilket gør ham til en klar nummer 2 på favorit-listen.

888sport banner

En hel række managere følger I feltet herefter. På 3. pladsen finder vi Arsene Wenger til odds 8.0. Han har stadig sulten efter mere på trods af at have opnået stort set alt med Arsenal. Derfor vil det nok kun kunne lokke Arsenal-ikonet, hvis han kunne få lov at fortsætte som manager for både klub og landshold.

Vi finder Glenn Hoddle til odds 13.00. Han har ikke trænet et hold siden 2006, men vil alligevel blive nævnt som kandidat af mange tidligere spillere og nuværende eksperter. Det er dog svært at forestille sig, at FA vil turde røre ved en mand med så lidt nylig erfaring. Til 13.0 gange pengene finder vi også Eddie Howe og Alan Pardew.

Howe, der har fået en svær start på den nye sæson, førte Bournemouth igennem en både fremragende og komfortabel første sæson i Premier League. Som ung og uimponeret manager vil Howe vække begejstring hos forbundet på den lange bane, men der er nok en følelse af, at dette karriereskridt lige kommer en postgang for tidligt for ham.

Pardew er derimod oplagt til rollen. Hvis forbundet som forventet forbliver tro mod deres politik om at vælge engelske managere, er odds 13.00 potentielt fantastisk god værdi. Til trods for et noget bumlet 2016 med Crystal Palace har den berejste manager gode muligheder for jobbet. På den anden side kan Pardew vise sig at være et usikkert valg ovenpå den PR-katastrofe, som man netop kommer fra.

Hvis beslutningstagerne i det engelske fodboldforbund kigger længere ned af listen efter Allerdyces erstatning, finder de blandt andet Jürgen Klinsmann til odds 15.0, Roberto Mancini til odds 26.0 og Rafael Benitez til 41.0.
Du kan se de seneste odds på, hvem der skal være Englands næste manager er.

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder