Hobro IK betting-tips, prognoser og odds

888sport giver dig alle væddemål og prognoser om Hobro IK. Du kan tjekke alle de seneste betting-informationer om Hobro IK, som bliver sammensat af vores gruppe af eksperter, der i dén grad lever og ånder for sporten.

Hvis du af og til leder efter de bedste odds og væddemål på Hobro IK’s kampe, så er 888sport stedet, hvor du finder en række Hobro IK-relaterede informationer, som du ikke må gå glip af. Du kan læse alle de seneste betting-prognoser, nyheder og dybdegående artikler om Hobro IK her.

Hjemmeside: hikfodbold.dk/ Meritter:

Officielle Facebookside:

facebook.com/HobroIK/

(27.731 likes)

Superliga: 0 mesterskaber

Bedste placering: 7. plads (14/15)

Officielle Twitter:

twitter.com/hikfodbold

(4.300 følgere)

Pokalturnering: 0 titel

Bedste placering: 1/8 finale (18/19) (60/61)

Officielle Instagram:

instagram.com/hobroik/

(9.081 følgere)

Champions League: 0 titler

Har deltagelsen til gode

Stiftet:  27. maj 1913

Europa League: 0 titler

Har deltagelsen til gode

 

Hobro IK holdkort 2019/20

Med Peter Sørensen ved roret i Hobro IK formåede han i sidste sæson, at sikre Hobro endnu en sæson i landets bedste række. Det samme skal Peter Sørensen forsøge at gøre i den nye sæson, og det startede tilfredsstillende ud, da de i første runde af den nye sæson spillede uafgjort mod AGF.

Hobro gav svar på nedrykningstiltale, da de spillede en mere end en godkendt kamp, selvom AGF havde bolden mest. Men fodbold handler om mere end bare boldbesiddelse.

Ærmerne skal smøges op på ny til hver eneste kamp i denne sæson for Hobro. Man kan ikke komme uden om, at Hobro er blandt nedrykningskandidaterne. Starten af sæsonen kan blive livsvigtig for Hobro – hvert point kommer til at tælle.

Med salget af deres midtbane-motor og styrmand Vito til Randers FC, er Hobro nødsaget til at hente en erstatning. Det forlyder også at Sabbi, Babayan og Kirkevold kan være på vej væk fra Hobro i dette transfervindue.

Hobros overlevelse er afhængig af, at disse tre offensive esser bliver i Hobro, ellers ser det sort ud for ”klubben i skoven”, som nogle kalder dem.

Peter Sørensen kan dog glæde sig over, at man har forstærket alle tre geledder i form af Anel Ahmedhodzics, som er lejet fra Malmø FF, Oliver Thychosen fra Viborg FF og den fortabte søn Mads Hvilsom, som vil have fodboldkarrieren tilbage på sporet, efter manglende spilletid i de seneste mange klubber. 

Hvis Hobro kan bevare bredden af den nuværende trup i dette snart overståede transfervindue, så vil Hobro være godt rustet til at sikre sig endnu en sæson i den bedste danske række.

Skader kan dog stadig spolerer Hobro chancer, hvilket var tæt på at ske sidste år, og derfor er det vigtig med en bred og solid trup.

Hobro IK’s fællesskab kan endnu en gang vise sig at være grundstenen til overlevelse i Superligaen. Det er en synenergieffekt, som kan gøre det mest usandsynlige sandsynligt. Og fodboldoddsene vil ofte ikke være på Hobros side i den nye sæson, medmindre de fortsætter med at skaffe minimum et point i hver kamp.

Mange spørgsmål skal besvares i den kommende tid i Hobro, og svarene bliver fundet på græsbanerne rundt omkring i Danmark. 

 

banner

Hvem var Hobro IK’s topscorere i sidste sæson?

1. Emmnauel Sabbi – 8 mål 

2. Pål Kirkevold – 8 mål

3. Vito Mistrati – 7 mål

5. Edgar Babayan – 5 mål

4. Julian Kristoffersen – 4 mål

 

Hvem er Hobro IK’s alletiders topscorer?

1. Pål Kirkevold – 41 mål

2. Mads Hvilsom – 28 mål

3. Mads Justesen – 23 mål

4. Danilo Arrieta – 21 mål

5. Kasper Fisker – 17 mål

 

Hvem ejer Hobro IK?

Hobro IK er ejet af Hobro IK A/S. Selskabet har i sinde at udvikle klubben på alle parametre og blive en etableret del af Superligaen.

Hobro IK A/S blev stiftet i 2006, hvor formanden Lars Kühnel og bestyrelsen tager sig af alt det praktiske og administrative uden for banen.   

Siden Hobro IK’s oprykning til Superligaen i 2014 er alt omkring Hobro IK vokset med hastige skridt. Spillerbudgettet og faciliteterne omkring klubben er blevet større og mere professionelt.   

 

Rivaliseringer i Hobro IK?

Grundet Hobros geografiske placering har Randers altid været det tætteste, Hobro IK kommer på en ærkerival.

De to mandskaber har dog i fodboldhistorien sjældent befundet sig i den samme liga, hvilket har mildnet rivaliseringen gevaldigt.

Men efter Hobros oprykning i 2014 blev der pustet nyt liv i rivaliseringen mellem de to østjyske klubber.

Bølgerne går altid højt, når klubberne mødes – knopperne under støvlerne får i hvert fald mere tv-tid end normalt.

 

Hvad er Hobro IK værd, og hvordan ligger deres lønbudget?

Hobro er først rigtigt kommet til penge efter 2014, da de for første gang i deres historie rykkede op i den bedste danske fodboldrække.

Hobro er i øjeblikket ifølge Transfermarkt vurderet til at være ca. 46 millioner danske kroner værd. De er pt. den klub i Danmark, med det 17./18. største spillerbudget – de har sat som mål at komme indenfor top 10 hvad angår største spillerbudget.

Hobro har nærmest altid været en amatørklub, som huserede i toppen af 2. division og bunden af 1. division, og efter oprykningen til Superligaen er tegnebogen blevet noget kun tungere. Dog er Hobro stadig en letvægter i Superligaen, når det kommer til de økonomiske ressourcer. 

I 15/16 peakede Hobros værdi, da de blev vurderet til at have en værdi på ca. 68 millioner. Den primære grund til, at Hobros værdi røg i vejret, var, at Hobro overlevede deres første sæson i Superligaen. Dette førte til en større økonomisk gevinst, som blev ofret på skabe en stærkere spillertrup.

Hobros hidtil største transfer skete i 15/16-sæsonen. Mads Hvilsoms målfarlighed i Hobro-trøjen blev bemærket i det tyske, og dermed kunne Hobro glæde sig over en transfersum på ca. 4 mio. Dette var mange penge for en klub, som for kun få år tilbage var en amatørklub.

Hvilsom er tilbage i Hobro-trøjen i den nye sæson, og måske kan han blive skudt afsted igen – hvem ved?  

Siden 2015 har Hobro IK nydt godt af deres tøjsponsorat fra Puma. Hobro har førhen spillet i Mitre fra 2012-2015, Samarbejdet med Puma fortsætter indtil videre til sommeren 2020.  

 

Hobro IK’s største meritter og mindefulde øjeblikke

Hobro må betragtes som en af de nyeste klubber, der har etableret sig i den bedste danske række. De har derfor endnu ikke opnået mange store triumfer i deres relativt unge Superliga-karriere.

Alligevel gjorde den daværende mindre kendte amatørklub sig bemærket, da de året forinden, de rykkede op i Superligaen, var på vej ned i 2. division. Derfor havde ingen set den komme, at Hobro i sæsonen 15/16 skulle spille Superliga.

Alle fodboldelskere ikke bare i Danmark, men også i udlandet var i ekstase over Hobros flotte præstation. Den dag var alle fodboldelskere Hobro-fans for en stund.

Og det står klart tilbage, som det største nogensinde i Hobros korte levetid i den professionelle fodboldverden. Det tror jeg, alle i Hobro vil skrive under på.

De forskellige online betting-markeder er dog skeptiske angående Hobros tilværelse i Superligaen i den nye sæson, da hele tre nedrykkere skal findes.

Klarer Hobro mon ærterne? Kan fællesskabet stå distancen på ny?

 

Hobro IK’s fanprofil

Siden Hobro IK’s etablering i den bedste danske række har en fanklub været i støbeskeen.

Den 8. november I 2018 blev Hobro Yellow Vikings stiftet og blev dermed Hobros officielle fanklub.

Fanklubben skal støtte de lokale helte på bedste vis, og i øjeblikket har fanklubben 210 medlemmer, 15 slagsange og har indtil videre fordærvet en 1092 grillpølser, som altid er et must, når man skal se fodbold. Det antal grillpølser deler de glædeligt på deres hjemmeside.

Hobros maskot er vikingen Harald

 

DS Arena

DS Arena fik med årene efter Hobros oprykning i 2014 gevaldigt vokseværk og senere hen, da de overlevede den første sæson i Superligaen.

Først og fremmest skulle DS Arena være i stand til at overholde alle Superliga-kravene, et fodboldstadion skal have for at komme i betragtning til Superligabold.

I dag kan DS Arena rumme 10.700 tilskuere. Det antal bidrager den nyeste tribune ”Jutlander Bank” godt til, som kan rumme 2288 siddepladser og 1800 ståpladser.

Den mest sete kamp på DS Arena var tilbage i 2015, da Hobro slog storebror AaB 1-0, hvor over halvdelen af Hobros indbyggere var samlet på stadion den aften. Hele 6.596 overværede denne kamp.

 

De mest berømte Hobro IK-legender

Samtlige af de spillere, træner og ledere, som var en del af Hobros oprykning i 2014 har på en eller anden måde en legendestatus. Forståeligt nok.

Men nogle profiler har stadig efterladt et helt særligt aftryk i Hobro.  

Vi kan jo starte et sted. Manden, som har spillet flest kampe i Hobro-trøjen, som er født og opvokset et lille stykke uden for byen, og som har spillet for klubben nærmest hele sin karriere – Mads Justesen har en helt særlig plads i Hobro IK’s hjerte og helt sikkert også omvendt.

Han spillede i Hobro-trøjen hele 340 gange og har været med til alt, hvad Hobro har opnået.

Andre ikoniske klubkoryfæer kan også nævnes:

-          Steen Juulsgaard (310 kampe og tidligere formand i Hobro IK i seks år, samt klubmedlem i 45 år)

-          Rasmus Ingeman (286 kampe)

-          Søren Møller (282 kampe)

-          Erik Christensen (265 kampe)

-          Paw Røgild (242 kampe)

Og mange flere har gennem tiden sat deres aftryk i Hobro IK.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Bedste mål i de seneste VM-slutrunder

Sidste chance for at vinde VM

Danmarks tidligere VM-kampe

 

Vindere af den Gyldne VM-Bold

Skadet spillere - VM 2022