Historisk set plejer returopgørene altid at være en tikkende bombe, da det er alt eller intet for alle holdene for at gå videre i Champions League. Det bliver en sprængfarlig tirsdag og onsdag, hvor alle fodboldentusiaster kommer til at sidde klistret til skærmene rundt omkring i verden. Vi kommer med en masse odds og meget sandsynlige forudsigelser til begge dage. 

 

Dortmund vs. Tottenham

Efter første kamp må Dortmund sidde med en forfærdelig smag i munden. Det så længe ud til, at Dortmund kunne få et rigtig godt udgangspunkt, men i de sidste 10 minutter af kampen fik holdet en kortslutning og lukkede to mål ind med tre minutters mellemrum.

3-0 nede og Tottenham har Dortmund så godt som nede i sækken. Bliver det miraklernes spil på tirsdag – vil Dortmund avancere sig til kvartfinalen i Champions League? Dortmund-mandskabet bliver nødt til at slippe alle tøjler og spille højt spil, hvis miraklet skal opsøges.

banner

Der er uro på hjemmefronten i holdenes respektive ligaer, hvor hverken Tottenham eller Dortmund kan være deres præstationer bekendt. Bayern har indhentet Dortmund, efter Dortmund kun har vundet én ud af de seneste fem kampe.

Tottenham har kun smagt sejrens sødme to ud af de seneste fem opgør, hvilket heller ikke er godkendt for et tophold som Tottenham.

Dortmund skal som sagt satse hele molevitten, og det kommer til at efterlade defensiv i en svækket position. Derfor kommer vi helt sikkert til at se et samlebånd af mål, for det bliver en alt-eller-intet-kamp.

Over 3.5 mål giver odds 2.55, og over 4.5 mål giver odds 4.70.

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 21:00.

 

Real Madrid vs. Ajax

Det er aldrig et godt udgangspunkt at tabe 2-1 på hjemmebane, hvilket er tilfældet for Ajax. The young-guns har ryggen mod muren, når de skal forsøge at bestige det frygtede stadion, Santiago Bernabéu.

De spanske tyre fra Real Madrid må se rødt efter at have tabt to gange på hjemmebane til ærkerivalerne fra Barcelona inden for en uge. De kommer blæsende, når de bliver sluppet løs i arenaen.

888sport banner

Omvendt må tyreflokken undvære sin alfahan, Ramos, som er i karantæne, og det kan være Ajaxs mulighed for at tage tyrene ved hornene og få dem i knæ.

Real Madrid er dog stadig forsvarende mestre og klare favoritter til odds 1.65, hvis de vinder. Omvendt skal Ajax modbevise tvivlene, da de giver odds 5.60.

Real vinder og går videre, men Ajax kommer til at lave det første mål, hvilket giver odds 2.70.

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 21:00.

 

FC Porto vs. AS Roma

Det første opgør var i starten en meget taktisk præget affære, hvor begge hold skulle se hinanden an. Alligevel blev al taktik droppet mellem det 70. og 80. minut, hvor alle tre mål faldt. Roma sørgede for, at fansene i et kort øjeblik kunne glæde sig over at have et komfortabelt udgangspunkt på 2-0, indtil FC Porto kunne reducere til 2-1, hvilket også blev kampens resultat.

Derfor bliver returopgøret en meget åben og neglebidende kamp, som kan gå begge veje.

Som en trold ud af æske fik Romas lovende angrebstalent, Zaniolo, vist sig frem på den helt store scene, hvor han bidrog med to flotte scoringer. Kan han mon finde vejen til netmaskerne igen? Det giver odds 5.20, hvis det sker.

porto & roma

Portos udebanemål kan med stor sandsynlighed gå hen og blive skæbnesvangert for deres videre avancement i Champions League. De skal for alt i verden holde Roma fra at lave mål – ellers skal de have tiltro til, at de rammer et højt effektivitetsniveau foran mål, for det bliver nødvendigt, hvis Roma laver mål. 

Der er derfor flere overvejelser, man skal have i mente, når der skal findes nogle interessant odds. En mulighed vil være at have Porto til at vinde kampen til odds 2.05, mens Roma går videre, hvilket giver odds 1.57. Et umiddelbart resultat vil derfor være 3-2 – dette resultat giver odds 21.00.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 21:00.

 

Paris Saint-Germain vs. Manchester United

Det er ærgerligt at uheldene hagler ned over United, inden de skal forsøge at gøre det umulige muligt. De er ramt af et utal af skader og karantæner. Lingard, Herrera, Mata, Matic og Pogba er alle ude af kampen.

Solskjær skal på sin klart sværeste opgave i sin managertid på onsdag. United tabte den første kamp fortjent til et klart bedre og velspillende PSG-mandskab. I den kamp måtte PSG også undvære både Cavani og Neymar. Det var den ideelle mulighed for United, men PSG viste sig stadigvæk at være en for stor mundfuld for United.

United har dog vist i Premier League, at mere skal til, for at slå dem ud af kurs. De spillede uafgjort mod Liverpool, og de resterende kampe har de vundet i flot stil. Håbet må derfor stadig være en smule lysegrønt blandt United-spillerne, når PSG venter på onsdag. 

PSG må stadig undvære Neymar og Cavani, men det kommer ikke til at betyde alverden for PSG, som uden besvær kommer til at gå videre til kvartfinalen. Hvis man er jubeloptimist og tror, at Solskjær kan hive nogle norske tryllerier ud af ærmerne, så giver det odds 12.00, hvis United skulle gå videre. Det vil i hvert fald leve op til den største kliché i fodbold – nemlig, at alt kan ske i denne sport.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 21:00.

 

Du kan eventuelt tage et kigge på en masse andre fodbold odds på nettet her.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
EM-fodbold 2020: Betting guide

EM-fodbold 2020: Betting guide

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

De største agenter i fodboldbranchen

De største agenter i fodboldbranchen

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden